Ford Taurus Radio Amp Removal

Ford fordon utrustade med Ford Premium ljudsystem kommer med ett förstärkt stereoheadset som ger en uppgraderad produktion kontra standard ljudsystem. För Taurus ägare som vill byta ut eller reparera sitt fordon förstärkare, måste du hitta och ta bort förstärkaren från stammen. Du kan lita på att flyttningen till en ljud-professionell, eller du kan göra det själv och spara kostnader för arbetskraft. Säkerhet

Innan du utför någon avlägsnande eller installation av komponenter som är anslutna till det elektriska systemet, måste du först koppla den negativa batterikabeln från bilens batteri. Använd en kryssmejsel för att lossa kabelns klämma. Ta bort klämman från den negativa batterikabeln och vila bort den från batteriet tills arbetet är avslutat.
Borttagning av Taurus Stereo

Förstärkaren är ansluten till Ford stereo med ett påslag bly och signalkablar. Du måste ta bort stereon för att koppla dessa kablar och byt ut dem om du ska byta förstärkaren.

Använd Ford DIN avlägsnande verktyg för att dra stereo från instrumentbrädan. Sätt verktygen i de vertikalt staplade hålen på framsidan av stereon. Dra utåt på de verktyg samtidigt dra stereo från instrumentbrädan. Dra tillräckligt långt för att komma till anslutningar på baksidan av radion.

Koppla förstärkarens kablar från baksidan av stereon och mata dem genom fästet till golvet i Taurus. Ta bort panelerna som håller fast mattan på golvet i Taurus med en kåpa borttagningsverktyg. Förstärkaren kablar kommer att läggas under mattan till platsen för förstärkaren i bagageluckan. Byt panelerna för hand.

Tillbaka stereon i dockan i instrumentpanelen genom att trycka in den i öppningen tills det låses på plats. Dra DIN avlägsnande verktyg från framsidan av radion.
Koppla förstärkare

Förstärkaren av Ford Premium ljudsystem ligger i bakluckan på Taurus. Öppna bagageluckan och leta förstärkaren bakom baksätena. Dra mattan bort från den bakre panelen för att komma åt förstärkaren. Lossa kablarna (strömförsörjning, signalkabel och turn-on bly) från förstärkaren.

Använd en kryssmejsel för att ta bort de fyra skruvarna på förstärkaren fäste och ta bort förstärkaren.
< p> Ta bort ledningarna till förstärkaren antingen genom att dra dem genom stammen öppning eller via panelerna vid dörröppningar. Om du väljer att ta bort kablarna från dörröppningar, måste du ta bort panelerna på båda sidor av Taurus som elkabeln och signalkablar ska dras på motsatta sidor av fordonet för att undvika störningar.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80824.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.