Hur man gör Bilhögtalare Louder på en bandspelare

bilhögtalare starkt beroende av styrkan på signalen leds till dem att avgöra deras tydlighet och volym. De mest avancerade högtalare i världen kan inte producera ett kraftfullt ljud om den drivs av en svag stereo. Inkludera en kraftfull bandspelare enhet stereo huvudet och förstärkare för att få ut det mesta volymen av bilens högtalare. Du kan ta din bil till en bil-ljud specialist för att installera komponenterna, eller så kan du köpa de nödvändiga adaptrar och monteringssats, installera förstärkaren och kassettdäcket själv, och gör bilens högtalare högre. Saker du behöver
Wrench
Förstärkare kabelsats
Kabelstam adapter
Cassette Player Review Flat skruvmejsel
Högtalarkabel
manuell fordonsreparation (för referens) katalog
Visa mer instruktioner
1

Öppna huven på bilen och koppla den negativa batterikabeln från minuspolen på batteriet. Dra kabeln på sidan av batteriet.
2

Ta den positiva batterikabeln och placera ringen terminalen från förstärkaren satsen på batteripolen. Placera den positiva klämman batterikabeln på toppen av ringen terminalen och dra tillbaka den på batteripolen med nyckeln. Addera 3

Anslut nätkabeln från amp satsen till ringen terminalen och dirigera den till fordonets insida, genom brandväggen. Följ en etablerad väg för elledningar till insidan av bilen.
4

Ta bort säkringen från ringen terminalen och spara den för framtida utbyte.
5

Ta bort fabriken stereo. Se bilens reparationshandbok för exakta instruktioner om att göra så. Koppla stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av stereon.
6

Placera insättningshylsan medföljer nya kassettdäck i det tomma stereo montering dockan. Vik metallflikarna vid ingången av hylsan för att fästa den i dockan. Använd en platt skruvmejsel för att böja flikarna utåt.
7

Dra stereo kablage och antenn kabeln genom till framsidan av den nyinstallerade hylsan.
8

Anslut ledningar sele adaptern leder till uttagen på baksidan av den nya kassettdäcket.
9

Anslut patchkablar till kabelnätet adaptern leder. Anslut bilens stereo kablage i adaptern s ledningar.
10

Koppla in antennkabeln i baksidan av bandspelaren. För GM-fordon:. Koppla in antennkabeln i en GM-antenn adapter och anslut sedan adaptern till FM antenn uttaget på baksidan av den nya stereoanläggning
11

Mata patchkablar genom baksidan av stereo docka och ner till golvet i bilen.
12

Skjut nya kassettdäck i monteringshöljet. Skjut in den i bilens dockan tills den snäpper fast på båda sidor.
13

Ersätt alla paneler som du tog bort för att extrahera fabriken stereo. Följ riktlinjerna i reparationshandboken för installation.
14

Placera förstärkaren i bagageutrymmet i bilen eller under ett säte. För montering under ett säte, ställe plastdistanser under varje hörn av förstärkare för att tillhandahålla nödvändig ventilation.
15

Förlägg patchkablar och power-anslutningskabel till platsen av förstärkaren. Var noga med att följa separata banor till förstärkarens läge för att inte tillåta strömförsörjning kabel störa signalen.
16

Anslut patchkablar till förstärkaren och anslut ström-anslutningskabeln till förstärkarens ineffekt.
17

Anslut en jordkabel från förstärkaren satsen i grundstötning utgång på förstärkaren. Anslut kabeln till en skruv eller bult direkt knuten till fordonets ram.
18

Anslut högtalarkablarna till förstärkaren och dra dem till de högtalare som du vill ta emot den förstärkta stereo signalen från förstärkaren .
19

Konsultera reparationshandbok för förfarandet för att ta bort högtalarna från sina respektive fästen. Ta bort högtalarna och koppla högtalarkablar. Anslut högtalarkablar från förstärkaren till högtalarna och ersätta en av dem i sina fästen. Återgå till bilens batteri.
20

Placera den negativa batterikabeln tillbaka runt den negativa batterikabeln post och dra kabelns klämma med skiftnyckel. Placera säkringen in i ringen terminalens säkringshållare. Stäng bilens huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81679.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.