Hur man installerar en Cable Car Antenna

Det första många människor gör på sin bil är att installera en ny bilstereo, främst på grund av den ökade njutningen att många människor får från att ha bra låtar. En av de kritiska komponenter till stereon är en fast antenn, för utan det, kan du inte lyssna på radio. Om din antenn är trasig, eller kabeln klipptes någonstans längs vägen, måste du byta hela antennen montering. Detta är inte en svår process, men det kommer att ta lite tid att göra rätt, och några specialverktyg. I det här fallet är bilen en 1996 Chevrolet Silverado, men processen är liknande för andra fordon. Saker du behöver
ersätter antenn
skruvmejsel
Avbitare
1/4-tums ratchet, förlängning och uttag
Antenna borttagningsverktyg
Visa fler instruktioner

1

Skruva antennen från fender med antennen borttagningsverktyg. Verktyget kommer att lossa muttern på toppen av antennen, och tillåta dig att släppa antennbasen ur botten av fender.
2

Öppna huven och leta reda på genomföring på passagerarsidan av brandväggen att antennkabeln går in. Skjut ut ur hålet med hjälp av skruvmejsel för att ta gummit hos genomföringen ut runt sidorna. Skär sedan antennkabeln med avbitare och dra resten av antennen linje ut genom genomföringen hålet i motorrummet med hjälp av händerna.
3

Bolt ersättning antennen i fender med antennen verktyget, kör sedan antennen genom fender och in i brandväggen, driver genomföringen på plats, och avslutar den del motorrummet av installationen.
4

Placera foten på bromsen och flytta lastbilen in i en låg växel. Sedan dra bort infattningen som omger radion och mätarpanel med händerna. Med ett lätt tryck, kommer streck bezel lossa från instrumentbrädan.
5

skruva isär stereo från instrumentbrädan med 1/4-tums Ratchet, utbyggnad och uttag. Dra sedan ut stereon och koppla ur selen och antenn på baksidan av instrumentpanelen med hjälp av händerna.
6

Lean under instrumentbrädan och dra ut den gamla antennen från instrumentbrädan med händerna. Kör sedan den nya antennkabeln via instrumentpanelen använder händerna för att arbeta antennen löv i instrumentpanelen. Detta kan innebära att öppna handskfacket och flytta tråden genom instrumentbrädan.
7

Anslut ledningsnätet till stereon tillbaka till baksidan av däck och anslut nya antennkabeln på baksidan av däck samt. Sedan skruva stereon tillbaka till instrumentbrädan med 1/4-tums Ratchet och klippa tillbaka streck bezel på plats i omvänd ordning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80719.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.