Hur man installerar en mätare Bil Amp

Bilstereo är populära ändringar flesta bilar, och de brukar förvandlas till en snöbollseffekt. Först installerar du en kortlek och två högtalare, då är det en förstärkare, och då är det fyra subwoofers och flera bildskärmar. En sak som är bra att ha en egen stereo är en mätare för din förstärkare, namngett en voltmeter. Mätaren kommer att berätta hur mycket spänning som är kommande in i din förstärkare, och låta dig veta om du har ett problem med din generator eller batteriet. Installera mätaren är ganska lätt, och kan göras på bara några timmar. Saker du behöver
Voltmätare
Dash Drill panel hotell med Phillips huvud fäste
plåtskruv
20 fot av 18-gauge wire
platt skruvmejsel
avbitare
Wire strippor
Wire crimpers
Blå ringkabelskor
Kvinna flatstift
Visa fler instruktioner
1

Hitta en plats på instrumentbrädan till montera instrumentbrädan. Detta är vanligtvis på undersidan av instrumentpanelen, så det är ur vägen, men ändå synlig när du behöver se det. Skruva instrumentpanelen till instrumentbrädan med borrmaskin och självgängande skruvar.
2

Montera mätaren i instrumentpanelen med klämfästet medföljer mätaren och skruvarna. Mätaren glider in genom den främre delen av instrumentpanelen, och klämman går på baksidan av mätaren. Kläm den till instrumentpanelen.
3

Kör en del av 18-gauge wire från baksidan av mätaren till den positiva ledningen på förstärkaren. Klipp kabeln till rätt längd med avbitare, sedan band 1/2 tum av avskärmning från varje ände av tråden med hjälp av tråd strippor. Pressa en blå hona flatstiftet till ena änden, och plugg som i den positiva (+) sidan av mätaren. Använd sedan platt skruvmejsel för att lossa kontakten på förstärkaren och skjut den andra änden av kabeln i terminalen. Dra ner det med hjälp av platt skruvmejsel.
4

Kör en annan del av 18-gauge wire från baksidan av mätaren till en fast jordpunkt på instrumentbrädan. En jordad punkten bör vara en bit metall på instrumentpanelen som jordar mätaren ledningsdragning. Klipp kabeln till rätt längd med avbitare, sedan band 1/2 tum av avskärmning från varje ände av tråden med hjälp av tråd strippor. Pressa en blå hona skarvförbindning till ena änden av tråden och en blå ring terminal till den andra änden
5

Sätt spaden kontakten på det negativa. (-) Terminal på baksidan av mätaren, och skruva ringen terminalen till stål jordpunkt, med hjälp av borr och en självgängande skruv. Mätaren bör nu fungera korrekt. Om inte, kontrollera dina anslutningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80718.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.