Rockford Fosgate specifikation

Rockford Fostgate är en populär tillverkare av bilstereo. Rockford Fostgate ger fabriken stereoapparater för fordon, men är specialiserat på och därmed ger mer eftermarknadsprodukter bilstereo och biltillbehör stereo. Eftermarknaden bilstereo är oftast starkare och och ger ett klarare ljud än många av de fabriksinstallerade vanliga stereoanläggningar. Du bör ha en professionell installera eftermarknaden stereo om du väljer att köpa en. Den R1552-S Högtalare

R1552-S är en tvåvägs ersättningsrem högtalare. Den har en 0,5-tums Mylar balanserad dome tweeter, skum surround, ett glimmer-injicerade polypropylen kon och en stämplad stål fäste. Den har ett mellanregister diameter på 6,5 inches och ett djup i mellanregistret av 2,17 inches. Tweetern har en diameter av 0,5 inches och frekvenssvaret är mellan 55Hz och 20kHz. Den nominella impedansen är 4 ohm och crossover är en diskant högpass med 6 decibel. Högtalaren har en känslighet på 89 decibel.
R2SD2-12 Subwoofer

R2SD2-12 subwoofer har dubbla 12 AWG komprimering terminaler för anslutning till högtalare, en integrerad PVC täckring, ett glimmer-injicerade polypropylen kon, och en stampcast korg med integrerad spindel avluftning. Subwoofern mäter 12 inches, och har en dual 2 ohm nominell impedans. Talspolen har en diameter på 2 inches och bashögtalare har en cylindervolym på 1,1 liter. Utskärningen har en diameter av 11,22 inches och monteringen har ett djup av 2,6 inches. Den har en FS på 30 Hz, en QTS på 0,82, och en VAS av 40,9 liter. SPL är 81 decibel och Xmax mäter 10 millimeter.
Den R1200-1D

R1200-1D har en 12-decibel oktav crossover, en mäta ström /jordterminalen med 4 kanaler, en gjuten aluminium kylfläns, en infraljudsområdet filter, och en RCA genomslaget. Förstärkaren har en kontinuerlig märkeffekt på 600 watt vid 4 ohm, 900 watt vid 2 ohm och 1200 watt vid 1 Ohm. Den har en total effekt på 1200 watt och är inte länkbar. Tonkontrollerna från 0 decibel till 12 decibel vid 45Hz. Signalen ingång och utgång är både en RCA pair. Den har en ingång blocket makt och högtalare utgång, en 4 AWG power wire gauge och en 12 AWG högtalarkabeln mätare. Förstärkaren använder konvektion och en klass-D kretstopologi klass.
Historia

Rockford Fostgate startades 1973 av grundaren Jim Fostgate. Han har banat väg för audio-industrin genom att utforma hög talare ljudkvalitet för bilar innan någon annan ens hade tänkt på det. Han skapade då Punch equalizer system som gav bilstereo möjligheten att lägga basförstärkning och diskant för att skapa ett perfekt ljud. Rockford Fostgate byggde också den första mp3-spelaren för en bil år 2000.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82664.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.