Hur man byter en stereo från en 2002 Protege

Flera olika typer av stereoapparater kom fabriksmonterade i 2002 års Mazda Protégé. Mazda ägare kan välja från en CD-spelare, en kassettbandspelare, eller en stereo som kan spela satellitradio. Den fabriksmonterade stereo är en enkel DIN storlek stereo, vilket innebär att det har dimensionerna 2 inches från 7 inches. Stereo docka kommer att möjliggöra installation av en dubbel DIN stereo, som inrymmer DVD navigationssystem. Du kan ha stereon i din 2002 Mazda Protégé installeras av en tekniker, eller så kan du skaffa lämpliga verktyg och utföra ersättare själv. Saker du behöver
10mm skiftnyckel
kabelstammen adapter
DIN borttagningsverktygen
Flat
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Lyft huven på Mazda. Använd en 10mm skiftnyckel för att lossa bulten som håller den negativa batterikabeln till den negativa inlägg. Ta bort kabeln från batteriet.
2

Ta bort de två små beklädnaden bitar från sidorna av stereon med en flat skruvmejsel. Under panelerna är öppningarna för att ta emot DIN avlägsnande verktyg.
3

in verktygen i hålen på vardera sidan av stereon ansikte. Dra utåt på de verktyg medan du drar stereo från instrumentbrädan. Dra stereo tillräckligt långt fram för att komma åt ledningarna ansluts till baksidan av enheten.
4

Koppla ledningarna från stereon. Högtalarkablarna är grupperade tillsammans med en vit plast bindemedel. Dra bindemedlet från stereon, inte ledningarna själva.
5

Sätt en fronten adaptern i öppningen kvar av den borttagna fabriken stereo. Mata stereo ledningarna genom baksidan av adaptern.
6

Anslut ledningarna från Mazda till ett kabelnät adapter. Kabelnätet adaptern förses med lämplig märkning för att visa var de anslutningar ska göras. Anslut adaptern ledningsnätet
7

leder till den nya stereon däck.
8

Insert stereon i fronten adaptern. Den stereon kommer att vara fullt sittande när ansiktet på stereon är i jämnhöjd med trim av den nyinstallerade adaptern. Den negativa batterikabeln
9

Placera på den negativa batterikabeln under huven. Dra kabeln med skiftnyckel. Stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80958.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.