Hur tar jag bort Stereo Från en 2005 Nissan Altima?

Ta bort stereon från din bil är normalt ett jobb förbehållna yrkesverksamma, men i vissa fordon, är proceduren enkel nog att slutföra hemma, oavsett din bil expertis. Den 2005 Nissan Altima är ett exempel på ett fordon med en ganska okomplicerad stereo borttagningen. Ett enkelt streck layout gör bort fabriken stereo en 10 till 15 minuters jobb. Om din Altima har en eftermarknad stereo kan dock avlägsnandet förfarande vara helt annorlunda. Saker du behöver
tång eller skiftnyckel
Phillips skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Öppna din Nissan Altima huva. Koppla den svarta kabeln från bilens batteri med en tång eller en skiftnyckel.
2

Grip den rektangulära trim panelen under radion ordentligt. Denna panel är runt luftkonditionering rattar. Dra panelen ordentligt för att ta bort den.
3

Ta bort de fyra skruvarna bakom panelen med en Phillips skruvmejsel. De två nedersta skruvarna är för vreden, de två övre skruvarna är de lägre stereo skruvar
4

Grip panelen ovanför rattarna runt radion på den nedre kanten av stereon panelen.. Panelen sträcker sig även över lufthålen. Med ratten demonterad, kommer du att kunna få ett bra grepp om den nedre kanten. Dra den ordentligt för att ta bort det.
5

Ta bort de fyra skruvarna bakom panelen du bort att ta loss stereon. Dra stereo framåt och lossa de två kontakterna på baksidan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81717.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.