Hur man installerar en stereo i en Chevy Impala

Den Chevy Impala är i mitten av Chevy lineupen med generösa komfortalternativen och familjevänliga styling. Byte av tillverkarens stereo i Chevy Impala tillför liv på långa drivar med förbättrat dynamiskt ljud och uppgraderade funktioner. Installera en ny stereo i Impala tar några grundläggande verktyg och lite förtrogenhet med att ta bort invändig streck trim. Saker du behöver
Skruvmejslar
GM antenn adapter
GM Radiomonteringssats
Visa fler instruktioner
1

Titta under instrumentpanelen och ta bort sex Phillips skruvar eller bultar. Unsnap dörren gruppcentralen och ställ den åt sidan.
2

Ta bort de två skruvarna ovanför mätarna och dra den svarta plastringen inifrån mätaren pod. Fortsätt att dra tills den nedre klämmorna snäppa loss och trim drar ut.
3

Öppna handskfacket och dra från hörnet av nedre instrumentpanelen till vänster om handskfacket. Hålla dra trim tills alla clipsen separata och panelen sänker till golvet.
4

Dra skruven på varje sida av stereo. Detta gör att du kan dra huvudet enheten ur instrumentbrädan. Koppla loss kablarna bakom den ursprungliga Chevy Impala radio och låt dem hänga från instrumentbrädan.
5

Anslut adaptern ledningsnätet och GM antenn adapter till de ursprungliga ledningarna. Skjut in den nya stereon i GM monteringskit och anslut kablaget och antenn på baksidan av den nya radion. Skjut radion montering i instrumentbrädan och slå på radion.
6

testa funktionen av stereon och se till att alla högtalarna fungerar. Säkra stereon i instrumentpanelen och ersätta all trim och skruvar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80462.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.