Hur man tar bort en Infiniti G35 Radio

I lager stereo i en Infiniti G35 levereras vanligtvis med en mängd olika alternativ, till exempel satellitradio, en CD-växlare eller HD-radio. Men det betyder inte att den har allt du vill ha, och i vissa fall kanske du vill lägga till Bluetooth eller navigering till dina däck. För att göra detta måste du byta ut beståndet stereon för en ny, men först måste du ta bort det gamla. I det här fallet är projektet fordonet en 2005 Infiniti G35, men processen är liknande för andra fordon. Saker du behöver
Liten platt skruvmejsel
Phillips skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

bort klädseln på botten av växelspaksknopp och skjut den nedåt för att frigöra den från ratten. Det är en guld C-klipp under trim. Dra bort klämman från shifter för hand.
2

Ta konsolen genom sidorna och lyft upp för att frigöra klämmorna som håller den på plats. Ställ pulpetlock åt sidan sedan loss de två Phillips skruvar på undersidan av stereo med en Phillips skruvmejsel.
3

Placera klingan av en platt skruvmejsel mellan infattningen dygnet runt och instrumentbrädan och försiktigt bända upp det för att ta bort trim. Skruva av klockan från instrumentbrädan med Phillips skruvmejsel bort då radion skruven under klockan med Phillips skruvmejsel.
4

Öppna handskfacket. Lossa synliga skruvar inuti handskfacket med Phillips skruvmejsel och ta bort handskfacket. Ta sedan bort skruven som håller sidan av konsolen till instrumentbrädan med Phillips skruvmejsel. Dra sidopanelen av konsolen bort.
5

Skruva förarsidan knä panelen under rattstången med Phillips skruvmejsel och dra bort panelen. Skruva sedan loss konsolen sidopanelen med Phillips skruvmejsel och dra bort det från instrumentbrädan.
6

Lyft stereo ur instrumentbrädan och manuellt lossa ledningarna till det.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81176.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.