Hur man installerar en stereo i en 2000 Toyota Celica

Den 2000 Toyota Celica levereras som standard med en AM /FM-stereo huvudenhet med ett fack för CD-spelaren. Fabriken stereon är inställd på att ge gott om signalstyrkan till Celica s fabrik högtalare. Celica ägare som vill ha mer makt från sin stereo kan lägga högtalare och förstärkare till sin bilens ljudsystem. Lägga eftermarknaden komponenter kommer dra nytta av tillägg av en ny stereo däck. Oavsett om din fabrik stereo är i behov av utbyte eller du vill ha en mer kraftfull enhet, installerar stereo själv och spara pengar. Saker du behöver
10 mm skiftnyckel
Trim panel borttagningsverktyg
Phillips skruvmejsel
Kabelstam adapter
Aftermarket insättningshylsan
platt skruvmejsel
Visa mer Instruktioner
1

Lyft huven på Celica genom att dra spaken Huvlås under instrumentbrädan på förarsidan.
2

Lossa bulten som håller jordkabeln den negativa batteripolen med hjälp av en 10 mm nyckel. Flytta kabeln från batteriet.
3

Bänd mittkonsol panelen från instrumentbrädan med en kåpa borttagningsverktyg. Ta bort panelen.
4

Dra vreden klimatkontroll off av switcharna under stereo ansiktet och ta bort skruvarna bakom ratt med en Phillips skruvmejsel.
5

Bänd panelen mitten streck som omger stereon /klimat montering fri från instrumentbrädan med kåpa borttagningsverktyget. Ta bort panelen.
6

Ta bort de fyra skruvarna runt stereo fästet med skruvmejseln.
7

Skjut stereo från montering dockan och koppla ur stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av stereon.
8

Skjut installationen hylsan i den tomma stereo docka i instrumentbrädan i Celica. Använd en platt skruvmejsel för att böja metall flikar vid öppnandet av hylsan för att fästa hylsan till dockan.
9

Anslut stereo ledningar till de ledande kontakterna i kabelnätet adaptern.

10

in adaptern kablage bly kontakterna i motsvarande uttag på baksidan av eftermarknaden stereo. Koppla in antennkabeln i FM antenn uttaget på baksidan av den nya stereon.
11

Skjut stereo till stereo dockan tills den låses på eftermarknaden stereo ärmen.
12

Byt kåpa runt stereon dockan. Tryck i ytterkanten av panelen för att knäppa den på plats på instrumentbrädan. Byt ut vreden klimatkontroll på växlarna på klimatpanelen.
13

Rikta den nedre kåpmittdel över växelspaken. Tryck ordentligt mot panelen att knäppa den på plats.
14

Placera jordkabeln klämma tillbaka runt den negativa batterikabeln inlägget. Dra åt klämman runt stolpen med skiftnyckel. Stäng Toyotas huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81578.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.