Hur man testar en bilstereo

Byta bilens stock stereo är en av de bästa sakerna du kan göra för att förbättra ljudet i ditt system. En ny stereo kommer inte bara att ha en högre effekt, men kvalitet och klarhet i ljudet är bättre också. Men efter att stereon är installerad, måste den testas. Testa en bilstereo gör att man kan ställa in equalizern och kontrollera att allt fungerar korrekt. Saker du behöver
Bilstereo
CDs
Visa fler instruktioner
1

Se till att alla kablar och anslutningar är säkra. Återanslut batteriet och säkringarna när stereon är säkert ansluten.
2

Vrid motorn på och låta bilen tomgång. Ställ volymkontrollen till sin lägsta nivå och slå på stereon. Detta kan göras genom att trycka på strömbrytaren eller använder en fjärrkontroll.
3

in en CD eller anpassa det till en radiostation. Vrid upp volymen så det är på medelnivå. Justera blekna och balans kontroller för att se till att din främre och bakre högtalarna fungerar effektivt. Lyssna efter klarheten i ljudet. Ställ in radiokanaler som spelar olika typer av musik som rock och hip-hop för att testa utbudet av din stereo.
4

Lägg i en CD med mycket bas. Justera stereons equalizer så att den matchar detta ljud. Justera diskant och mellanregister ljud så att du inte bara höra bas men sång och Hi Hat också. Bläddra igenom förinställningar för equalizern för att se vilken inställning som är bäst för den här typen av musik.
5

Vrid volymratten vidare upp för att få en uppfattning om var gränsen för din stereo är. Vrid ner volymen när du börjar höra sprickbildning och distorsion.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80629.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.