Hur koppla upp min nya dubbel DIN Bilstereo

Bilstereo däck finns i olika storlekar för att passa inom stereo montering däck i olika bilar, lastbilar och stadsjeepar. Fordon som kräver en dubbel DIN stereo däck kan passa eftermarknaden huvudenheter som är dubbelt så högt som de vanliga Enkel DIN stereo enheter. När du har köpt den dubbel DIN stereo däck, kan du få det professionellt installerat på en eftermarknad bilstereo återförsäljare, eller häng upp det själv och spara kostnader för arbetskraft. Saker du behöver
Wrench (se reparationshandbok för korrekt storlek som är specifik för ditt fordon) katalog Kabelstam adapter
Dubbel DIN monteringssats (inklusive instrumentpanelen fronten adapter)
Visa fler instruktioner

1

Koppla bort den negativa batterikabeln från bilens batteri. Lossa kabelns klämma med en skiftnyckel och lyfta kabeln från batteriet. Dra kabeln på sidan av batteriet för att undvika kortslutning av bilens elsystem under installationen.
2

bort bilens stock stereo. Se butiken för anvisningar specifika till ditt fordon. Koppla stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av enheten för att helt befria den från bilens instrumentbräda stereo docka.
3

Sätt i dubbel DIN stereo adapter installation fronten i det tomma stereo docka . Tryck satsen i instrumentbrädan tills den låses på plats inom montering dockan. Dra stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av dockan på framsidan av instrumentbrädan. Anslut stereo ledningar kontakterna i motsvarande ledningar i kabelnätet adaptern
4

. Se adapterns handbok för korrekt anslutning eller följ färgkod på selen själv.
5

(för GM fordon endast) Koppla in antennkabeln leder in i GM antennkabeln adapter.

6

in adaptern kablage bly kontakterna i uttagen på baksidan av dubbel DIN stereo. Vanliga platser för stereo ledningar är på rätt sida av stereons baksida. Koppla in antennkabeln bly (eller antenn adapterkabel för GM-fordon) i FM /AM-antenningång på baksidan av enheten (vanligtvis på nedre högra sidan av stereons baksida).
7

Skjut stereo rakt in i stereo docka fodrad med fronten adaptern. Skjut in enheten i instrumentbrädan tills den låses på plats inom instrumentbrädan. Återgå till bilens batteri.
8

Byt negativa klämman batterikabeln till batteriets minuspol. Dra kabeln till klämman med nyckeln. Stäng bilens huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81919.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.