Hur man fixar CD-spelare i en 1997 Blazer

CD-spelare började bli en standardfunktion - eller åtminstone en erbjuden funktion - i de flesta fordon under 1990-talet, och detta inkluderar 1997 Chevrolet Blazer. The Blazer - även om ingen längre i produktion - erbjöd ett kompakt alternativ till de större stadsjeepar av tiden. Om däremot, är CD-spelaren inte fungerar korrekt på din spelare, måste du åtgärda problemen själv. Det är möjligt att ta fordonet till en lokal reparation anläggning, men detta är ofta ett dyrt alternativ. Det exakta problemet kommer att variera, men när du precisera frågan det tar bara några minuter att rätta till. Saker du behöver
utbytessäkring
Tryckluft
Skruvmejsel
Spetstång
Visa fler instruktioner
1

Ström på 1997 Chevrolet Blazer och titta för att se om någon annan enhet i bilen inte fungerar korrekt. Detta kan vara din klocka eller cigaretten eluttag. Om dessa inte fungerar betyder det att du har en trasig säkring. Gå säkringen fack under ratten och ta bort stereon säkringen. Säkringen går att se svart eller sprucken. Sätt en utbytessäkring och all utrustning fungerar igen.
2

Spray några skott av tryckluft i CD-spelaren. Om samtliga skivor hoppar över det innebär att det är damm samlas på läsningen linsen. Besprutning tryckluften tar bort damm, så att du kan väl lyssna på din insatt musik.
3

Skjut en skruvmejsel i CD-spelaren om du har en CD fastnat i enheten. Dra mejseln under CD mot baksidan av spelaren, tryck upp något. Detta ofta automatiskt matar ut cd, men om inte greppa framför CD med ett par nål-tång och dra ut för att mata ut CD.
4

Sänk volymen på din Chevrolet Blazer . Om volymen är för hög talarna kommer att slitas ut och börjar spela en raspiga ljud under uppspelning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82405.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.