JBL Bilstereo Amp Felsökning

High-end ljudutrustning Maker JBL tillverkar även utrustning bilstereo. Det gör sex fullområdes förstärkare (ampere) som sträcker sig från 120 watt till 600 watt. De ampere inkluderar variabel elektronisk crossover och bas EQ. Problem som kan uppstå med förstärkarna kan vara relaterade till installation, problem installation och problem med nivåer. Dessa typer av frågor kan korrigeras genom att följa några felsökningssteg. Instruktioner
1

Kontrollera att JBL-förstärkaren ligger någonstans som ger god luftcirkulation om den håller överhettning. Flytta den till ett område som inte ackumuleras rockar och andra saker som kan kväva den. Ryggen och övre delen av bålen är förmodligen bättre platser än golvet. Om den monteras under ett säte, se saker, som shopping, inte blir knuffade in där.
2

Montera förstärkaren ordentligt med den medföljande hårdvaran om förstärkaren rör sig runt när man kör och anslutningar blir lös. Lådan som förstärkaren kom i kommer att ha 4 Phillips panhead skruvar för montering av förstärkaren.
3

Kontrollera ledningarna är täta och inte sliten om förstärkaren håller kortslutning. Kontrollera kablarna inte har blivit fångade av dörrar eller säten flyttar bakåt och framåt. Leta efter nöp och tråd går genom metall paneler utan genomföringar. Lägg genomföringar och byt tråd som behövs.
4

Kontrollera marken är bra om förstärkaren inte startar alls. Marken måste vara ansluten till bilens chassi. Kontrollera att strömmen är ansluten till en säkringshållare med 8 AWG-kabel och att säkringen inte löst.
5

Ställ ingångsnivåerna korrekt om JBL bilstereo förstärkare ljudet är förvrängt. Vrid alla kontroller ingångsnivå till ett minimum. Spela en låt och vrid huvudet enhetens volym till 75 procent positionen. Vrid den främre-nivå kontrollen medurs tills musiken förvränger. Vrid sedan kontrollen motsols så det låter klart igen. Justera den bakre-nivå ingång kontroll så att nivån på baksidan är ungefär samma nivå som vid fronten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82078.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.