Sirius radio signal problem

Din Sirius satellitradio ansluts till din bil på två sätt. Du kan använda en direkt-kabelanslutning eller en trådlös en. Den trådlösa anslutningen innebär minsta mängd arbete, men är föremål för problem. Den Sirius radio du köpt innehåller en FM-sändare inbyggd i enheten. FM-sändaren sprutar ljudet från Sirius-enheten till ditt vanliga kort radio. Problem

de problem som kan uppstå med hjälp av FM-sändaren, snarare få en trådbunden installation, är att FM, en radiosignal, kan störas. Störningar kan innehålla radiovågor i fordonet från andra källor, men det är oftast på grund av trånga radiobanden där det finns många kraftfulla radiostationer belamra ratten och signaler konkurrera om utrymmet på FM-bandet.

Så fungerar

Problem kan uppstå om FM-kanal på Sirius radion inte matchar den FM-kanal din bilradio är inställd på. Standardinställningen sändningsfrekvens av Sirius radion är 88,1. Det kanske inte är den bästa frekvensen för dig. I de områden som är radio-överbelastad, bör du kontrollera att den fungerar. Trimma bilradion till 88,1 och test. Kan du höra ett rent ljud foder, utan hackande och blekning? Om det finns sprakar eller om volymen är för låg, måste du tänka om hur du får Sirius signalen över till bilens stereo.
Nästa steg
< p> Om ljudkvalitet och volym är acceptabel, behöver du inte göra något mer. Men om det inte är acceptabelt, bör du ställa igenom ratten och välj en frekvens som inte används av en radiostation. Spara den som en förinställning. Slå på Sirius radio och justera "FM Frequency"-inställningen i Inställningar eller menyn för att matcha bilens nya förinställningen. Se om signalen är bättre.
Extenders
p Om ingen av dessa metoder för felsökning verk, titta på att lägga en extender antenn. Det finns en intern en som ska vara bra på landsbygden. Du kan behöva lägga till en extern en om frekvensbandet är trångt, som det skulle kunna vara i ett större storstadsområde. En extern antenn medföljer vissa Sirius radioapparater och byggsatser radio. Kan relateras till radiofrekvens (RF) i bilen
ytterligare problem

Övriga problem. Störningar från flera radioapparater som CBS och skinka riggar kommer att utplåna FM, och du kommer att behöva använda den direkta anslutningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80624.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.