Ta bort fästskruvarna på en bilstereo

Uppgradera din bilstereo är en relativt enkel sak att göra med bara några enkla instruktioner eller lite erfarenhet. Om du är bekväm demontering och montering av fästskruvarna, kommer du att vara en bra start. Instruktioner
1

bort instrumentbrädan plattan som sitter över alla stereo komponenter. Detta kommer att utsätta de fästskruvarna så att du kan få stereo ut lättare. Leta fästskruvarna som ska sitta strax under bilstereo däck.
2

Hitta skruvmejseln som fungerar rätt för jobbet. Detta skulle kunna vara en Allen, stjärnan spets, Philips eller platt skruvmejsel. Använd skruvmejseln för att ta bort de två fästskruvarna. Placera dem någonstans du kommer ihåg så att du har dem för att ersätta fasen av bilstereons swap.
3

Undersök skruvarna för att se till att de inte är avskalade eller korroderade. Om de är, överväga att ersätta dem med nya. Detta kommer att orsaka mindre problem på vägen. Var också noga med att kolla det nya däcket bilstereo för att se till det inte använder en annan storlek på fästskruv, eftersom du kommer att behöva ändra det utrymme de går in innan du uppgraderar.
4

Var försiktig när du tar bort däcket från konsolen. Det kan finnas andra saker som är anslutna till den, såsom luftkonditionering kontroller och andra komponenter. Koppla allt från bakom bilstereon att helt ta bort den. Kontrollera att färgerna i ledningarna är väl synlig, eftersom detta kommer att vara oerhört viktigt för ominstallation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80431.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.