Hur man installerar ett Bilstereo Steering Adapter Wheel Control

Många bilar och tillverkade lastbilar i dag kommit med kontroller installerade på sina rattar för att styra bilstereon. Detta gör det möjligt för föraren att manövrera stereon utan att ta händerna från ratten. Om du vill installera en eftermarknad stereo i bilen, då är det nödvändigt att anpassa ledningarna från ratten till stereon. Detta kan kräva att ta bort den nedre instrumentpanelen under ratten. Saker du behöver
Rattstyrning adapter
Visa fler instruktioner
1

Undersök din fordonstillverkarens anvisningar för färg på tråden som du kommer att titta efter på radion kabelnät. Ta bort alla delar av instrumentpanelen som du behöver och ta ut radion från instrumentpanelen bostäder.
2

Lokalisera radio sele. Följ tillverkarens instruktioner för att ansluta rätt kablar från adaptern till motsvarande tråd på radion kablaget. Detta kommer att variera för varje modell.
3

Anslut kontakten från adapterkablage till porten på baksidan av radion, märkt "Rattstyrning."
4

Låt radion utanför instrumentbrädan. Slå på tändningen. En lysdiod på adaptern ska blinka snabbt. Tryck på volym upp-knappen på ratten tills det slutar blinka i två sekunder. Detta kommer att följas av en serie blixtar, som kulminerade i LED blinkande nio gånger. Lysdioden kommer då ständigt vara tända. Testa knapparna med radion.
5

Sätt in radion i instrumentpanelen bostäder. Återmontera instrumentbrädan. Njut av den extra säkerheten fördelarna rattreglagen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82649.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.