Hur man installerar en stereo i en Mercury Villager

The Mercury Villager är syster bil av Nissan Quest, med många gemensamma komponenter inklusive stereo. Lägga subwoofers eller video kräver byta ut enheten fabriken huvudet. Byta stereo i Villager ger också uppgraderat ljud och funktioner. Installationen kräver grundläggande verktyg och cirka en timme. Saker du behöver
Skruvmejslar
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa batterikabeln var noga med att undvika kontakt med metalldelar. Ta bort två skruvar från den högra sidan och två andra från den vänstra sidan av den nedre mittkonsolen. Dra konsolen framåt och ta bort den från bilen.
2

Dra ut askkoppen och lossa de två dolda skruvar på framsidan. Ta bort trim omger stereon genom att lossa de fyra clips. Lossa de fyra låsskruvarna på framsidan av radion och dra huvudenheten ur Mercury Villager streck, inklusive klimatkontroll församling, som bifogas. Koppla loss kablarna från bakom stereon bara och låt dem hänga från instrumentbrädan. Addera 3

Lokalisera och ta bort skruven från vardera sidan av radion och dra stereo från fästet. Anslut adaptern ledningsnätet till den ursprungliga selen. Skjut in den nya stereon i aggregatet och fäst den med de ursprungliga skruvarna.
4

Anslut adaptern ledningsnätet och antennen på baksidan av den nya huvudenheten och skjut hela enheten i instrumentbrädan. Anslut den negativa batterikabeln och slå på radion.
5

Testa högtalarna och fjärrstyrningarna att säkerställa att de fungerar korrekt. Fäst enheten på instrumentbrädan med de fyra skruvarna och byt trim.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80476.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.