Hur Wire en Eclipse EA3422

The Eclipse EA3422 är en fyra-kanals eftermarknaden förstärkare tillverkas för bilanvändning. Den EA3422 är kapabel att producera 50 watt för varje kanal när trådbunden vid 4 ohm, eller 75 watt vid 2 ohm. Även om EA3422 är idealisk för att driva fram och bak bil högtalare, är den kapabel att producera tillräckligt med kraft för att vara ansluten till en 10-tums subwoofer när överbryggas och ej vid 2 ohm. Användningen av en förstärkare kabelsats kommer att bidra till att förenkla installationen av Eclipse EA3422 förstärkaren. Saker du behöver
Tänger
Panel-borttagningsverktyg
skruvmejsel
förstärkare kabelsats
Wire strippor
Eltejp
Visa fler instruktioner

1

Lokalisera batteriet i bilens motorrum. Lossa den svarta (negativa) batterikabeln med en tång.
2

Avlägsna plastinfattning som omger stereon med en panel-borttagningsverktyg. Ta bort skruvarna som håller fast stereon på plats med en skruvmejsel. Skjut stereo framåt utsätta trådarna. Ta inte bort några kablar. Addera 3

Placera EA3422 förstärkare på önskad plats och fäst den på plats med hjälp av den medföljande hårdvaran, enligt tillverkarens instruktioner. Anslut RCA patch kablar från förstärkaren kabelsats till RCA lågnivåutgångar på baksidan av stereon. Kör patchkablar till EA3422 förstärkaren och anslut dem till RCA-ingångar.
4

Anslut änden med den in-line säkring av den röda strömkabeln ur satsen till den positiva batteripolen med förutsatt mutter och en tång. Kör strömkabeln genom ett existerande hål i fordonets brandväggen till EA3422 förstärkaren. Anslut strömkabeln till förstärkaren med hjälp av en skruvmejsel.
5

Lokalisera blå tillbehöret kabeln bakom stereon. Ta en 1/4-tums avsnitt av trådens plast skyddande beläggning med tråd strippor. Vira en metalltråd slutet av den blå kabeln från förstärkaren kabelsats runt den exponerade tråden på stereons tillbehör tråd. Slå in anslutningen i eltejp. Kör den blå tråden till EA3422 förstärkaren och anslut den med en skruvmejsel.
6

Skjut stereo på plats och fäst den med skruvarna som togs bort tidigare. Tryck plastinfattning tillbaka på plats. Sätt tillbaka batteriets minuskabel. Den EA3422 är nu installerad och klar att anslutas till högtalare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82719.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.