Bil Amp Installationsanvisning

Bilägare som vill ha en mer kraftfull huvudenhet kan välja att ersätta stereon med en enhet som ger en starkare signal eller installera en eftermarknad förstärkare för att öka fabrikens stereo signal. Kontrollera förstärkarens utgång mot effektkapaciteten av bilens högtalare. Installera inte en förstärkare som överstiger produktionen av högtalarna för att undvika skador på stereon. Ha en professionell bilstereo tekniker installera förstärkaren eller köpa de nödvändiga adaptrar och kablar och installera förstärkaren själv. Saker du behöver
Wrench
Förstärkare kabelsats
Korskopplingskablar
Kabelstam adapter
högtalarkablar
Visa fler instruktioner
1

Höj bilens huv och ta bort båda kablarna från batteripolerna. Ställ den negativa batterikabeln åt sidan. Placera ringen terminalen från förstärkaren kabelsats till pluspolen. Placera den positiva klämman batterikabeln till batteriets pluspol. Ta bort säkringen från ringen terminalen och ha den till hands för återinsättning efter den installeras.
2

Anslut elkabeln från förstärkaren kabelsats in i ringen terminalen och mata den genom brandväggen och in i det inre Fordonets hytt. Brandväggen separerar motorrummet från insidan av fordonet. Följ stigen av andra elektriska ledningar. Om det inte finns en tillgänglig väg, skapa en öppning i brandväggen med en borr. Placera en gummigenomföring i det nya hålet för att skydda nätkabeln. Flytta till fordonets insida. Addera 3

Ta fabriken stereo från bilens stereo docka. Konsultera reparationshandbok för stereo borttagning instruktioner för just ditt fordon. Koppla stereo ledningarna från baksidan av beståndet huvudenheten. Anslut de stereo-kontakter ledningar leder in i kabelnätet adaptern. Anslut ledningsnätet kontakterna Adapterkabel i uttagen på baksidan av stereon.
4

Anslut patchkablar till kabelnätet adaptern leder. Följ färgkoda på kortets avledningar är korrekt anslutna platser. Mata patchkablar genom baksidan av stereon dockan och ner till golvet i bilen.
5

Skjut stereo tillbaka in i bilens stereo docka. Byt ut alla instrumentpanel paneler som togs bort för att extrahera fabriken radio.
6

Placera elkabeln från golvet på förarsidan av bilen till den bakre lastutrymmet eller bålen. Förlägg patchkablar från stereon (emerging på passagerarsidan fotutrymmet) till platsen för amp. Dra nätkabeln och kablarna patch ner motsatta sidor av fordonet för att undvika störningar.
7

Anslut elkabeln till ineffekt på förstärkaren. Anslut kopplingskablarna i signalen och strömpåslag på uttag på förstärkaren. Anslut förstärkarens jordpunkten till en skruv eller bult i bakluckan på bilen med jordkabel ingår i förstärkaren kabelsats. Varje skruv eller bult mindre än 20 inches från förstärkaren och i direkt anslutning till fordonets ram kommer att fungera som en lämplig jordning källa.
8

Anslut högtalarkablarna till högtalarutgångarna på förstärkaren. Dra ledningarna till högtalarna du har valt att ta emot den ökade stereosignal. Ta bort högtalarna från sina fästen och koppla högtalarkablarna från huvudenheten. Anslut högtalarkabeln från förstärkaren och ersätta högtalarna. Återgå till bilens batteri.
9

Placera den negativa batterikabeln klämma tillbaka till den negativa batteripolen. Skjut tillbaka säkringen i ringen terminalens säkring öppningen och stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82264.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.