Hur man installerar högtalare i en Ford F150

Kabeldragning en bilstereo är bara halva striden. Du vill vara säker på att bilstereon har ett bra ljud när du är redo att skruva upp volymen eller åtminstone ge en jämn, rikt ljud för dina favoritlåtar. Ford lastbilar är oftast redan förborrat för högtalare. Du kan byta ut högtalarna på nolltid. Ledningarna är oftast redan krusas och komma med korrekt anslutning så det enda som återstår att göra är att byta ut den. I vissa sällsynta fall kan du behöva för att skarva i en tråd eller göra nya hål för skruvarna. Saker du behöver
Skruvmejsel
Wire VECKARE
Måttband
Högtalare
Visa fler instruktioner
Installera en högtalare i din Ford Truck
1 < p> Mät ytan där högtalaren skall installeras. Mätningen bör ge dig en uppfattning om storleken på högtalaren att använda.
2

Anslut trådarna från fordonet till uttaget på baksidan av högtalaren. Högtalarkabeln kommer att ansluta direkt till baksidan av högtalaren.
3

Placera högtalaren i den valda platsen. Talaren bör monteras direkt från skruvarna i högtalaren till den valda platsen på bilen.
4

Dra högtalaren till ramen genom att skruva in skruvarna från högtalaren till door.They bör montera i befintliga förborrat hål ..
5

Placera högtalargallret över högtalaren och tryck in den i. Grillen bör täcka högtalaren helt.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80560.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.