Hur man installerar en hårddisk Media låda i en bil

En HDD är en hårddisk hårddisk. En HDD Media Enclosure är en hårddisk med ett hölje som är avsedd att monteras i ett fordon. Det enklaste sättet att ansluta och driva hårddisken är genom huvudet-enhetens USB-port. En USB-kabel är ansluten till hårddiskkabinett, den andra änden av kabeln är ansluten till huvud-enhetens USB-port. Huvudet-enheten kan navigera genom innehållet på hårddisken. Saker du behöver
USB-kabel
A /C spänningsomvandlare
Visa fler instruktioner
1

Välj en plats för hårddiskkabinett. Stöta och rörelse är inte bra för hårddisken och kan påverka prestandan. Bostäder hårddisken i mittkonsolen är en säker plats för att hålla det. Hårddisken bör hållas på en plats som är lätt att komma åt så att den kan tas bort när låtar på den ska uppdateras.
2

Anslut hårddiskkabinett till en USB-kabel. Denna kabeln borde ha tagits med hårddiskkabinett. Helst hårddiskkabinett inte behöver en extern strömkälla. Många mindre HDD kapslingar har fortfarande gott om utrymme (över 100 GB) och inte behöver en strömkälla.
3

Anslut en strömkälla, om hårddiskkabinett behöver en extern strömkälla. Större enheter kommer förmodligen att behöva en eftersom USB makt inte ensam kan vara tillräckligt. Köp en A /C spänningsomvandlare. Denna enhet ansluts till bilens cigarettändaruttag och omvandlar kraften till en användbar form via eluttag på enheten. Anslut A /C makt omvandlaren och in i bilens cigarettändaruttag. Anslut strömkabeln för hårddiskkabinett i enheten.
4

Anslut den andra änden av USB-kabeln till stereon huvud-enhetens USB-port. Slå på bilen och testa hårddiskkabinett genom att gå den på huvudet-enheten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82620.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.