Hur man tar bort radion från en 1993 Mercedes

I lager stereo i en 1993 Mercedes inte innehålla alternativ såsom satellit radio , navigation eller en DVD-spelare , eftersom de flesta av dem inte hade uppfunnits ännu . Det betyder inte att du inte kan ha dessa varor i din bil , men , du måste bara installera en eftermarknad stereo . I en Mercedes , kräver detta en särskild uppsättning verktyg för att få jobbet gjort . Saker du behöver
Mercedes radio borttagningsnycklarna
Visa fler instruktioner
1

lokalisera spåren i de nedre hörnen av stereo , med botten av kortleken . Håll upp en av nycklarna radio borttagning i handen . Sätt in nycklarna i spåren på undersidan av däcket med de slitsade sidor som pekar mot mitten av stereon . Skjut dem på plats tills de gör ett klickande ljud .
2

Pull på tangenterna radio borttagning unto stereo kommer ut ur instrumentbrädan . Du kan behöva dra däcket ena sidan efter den andra beroende på hur hårt din stereo passar i instrumentbrädan .
3

Dra ledningsnätet och antenn leder ut på baksidan av stereon med dina händer , ställ sedan in stereon på en säker plats om du vill installera den senare .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81070.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.