Specifikationer för en Rockford Fosgate Ström 551S Förstärkare

Rockford Fosgate är en eftermarknaden bilstereo tillverkare som gör Power 551S bil förstärkare. Denna lilla enhet kommer att förbättra ljudet av din bilstereo. Designad för minimal distorsion, kommer denna enhet kan du aktivera ditt system med punch bas och intelligent avstängning skydd liksom många andra bra funktioner. Huvudfunktioner

Rockford Fosgate makt 551S har många bra funktioner. Den största fördelen är att det är BRYGGKOPPLINGSBAR, vilket innebär att du kan kombinera de två kanalerna till en kanal för en större punch. Detta innebär att 551S är en tvåkanalig komponent, så den kan driva två sub woofers.

551S har RMS befogenheter av 40 WX 2 och 275 wx 2 på 4 och 2 ohm respektive och det är tre -sätt redo. Den 551S har ett frekvensomfång från 20 Hz till 20000 Hz och en 100dB förhållande för signal-brus. Addera Crossover och Equalizer

551S basen har öka för att accentuera lägre frekvenser av din musik för att ge en rikare ton. Frekvensen av bass boost är 45Hz. Den har en låg-pass och hög-pass frekvens av 50Hz till 250Hz.

Några andra funktioner i 551S är en inspänning på 14,4 volt och det använder MOSFET kretsar.

Ljudförstärkare mäter 6 med 30,7 av 25 cm. Detta gör den till en kompakt förstärkare. Den har en hög verkningsgrad design för värmeöverföring och är tri-mode kapabel.

551S har en fjärrstyrd funktionen bass boost för att ge konsumenterna möjlighet att enkelt kontrollera deras nivå av uppsving. Denna funktion lägger även bra skjuts utan att dominera den.
Rockford Corporation

Rockford Corporation är ett publikt bolag som tillverkar ljudutrustning under fyra olika varumärken . Dessa fyra märken är Rockford Fosgate, Blixt Audio, Rockford Acoustic Design och InstallEdge.com.

Första tre skapa ljud elektronik för mobila ljud syften, vilket innebär för bilar. Installera Edge gör allt för att installera någon bilstereo eller hem uppgraderingar teater kanske du vill installera.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81916.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.