Hur Wire Subwoofers till Lager GM Radios

GM radioapparater köra allt från väldigt enkla till ganska kapabla. Du kan få ett system utrustat med allt från MP3-kapacitet till GPS DVD-navigering. Bilstereo entusiaster vill ha den typ av makt och räckvidd som endast kan levereras av ett stereosystem som innehåller en subwoofer. Basen är det som levererar hela skalan av ljud och gör för en verkligt komplett ljudsystem. Lägga till en subwoofer till ett lager GM radio kräver att du först lägga till en förstärkare eller, eftersom denna artikel kommer att beskriva, installera en subwoofer. Saker du behöver
kryssmejsel
Kabelstam adapter
förstärkare kabelsats
Aktiv subwoofer
Visa fler instruktioner
1

Ta bort jordkabeln från den negativa batterikabeln av GM fordonet. Den jordade kabeln är ansluten till den negativa batterikabel (markerad med ett minustecken eller "NEG") och går till en punkt på fordonets ram. Använd en kryssmejsel för att ta bort kabeln från den negativa inlägg.
2

Anslut nätdelen från förstärkaren kabelsats till den positiva batterikabeln.

3

Kör strömkabeln från motorrummet in i insidan av fordonet, genom brandväggen. Kabeln kommer att dyka upp i fotutrymmet på förarsidan.
4

Ta stereo från instrumentbrädan i bilen. Ta bort stereon kräver att du tar bort panelen streck trim omger radion. Använd en kryssmejsel för att ta bort skruven i instrumentpanelen precis till höger och under rattstången. Dra instrumentpanelen fri från fordonet.
5

Demontera skruven skruvarna på vardera sidan av stereon fäste. Skruvarna kan tas bort med en 7-millimeters hylsa och spärrskaft eller en Phillips-skruvmejsel. Dra stereo från instrumentbrädan.
6

Ta bort kabelanslutningar på baksidan av stereon genom att dra ledningar från radion. Anslut ledningar till ett kabelnät adapter. Anslut ledningsnätet leder till stereon.
7

Anslut signalkabeln och sätt på bly från förstärkaren kabelsats till kabelnätet adaptern. Mata kablarna genom den bakre delen av stereo montering dockan och ner till foten väl av passagerarsidan av fordonet.
8

Byt stereo i instrumentpanelen av fordonet. Ersätt de två 7-millimeters skruvar på vardera sidan av radion. Byt streck kåpa och skruva i skruven på den nedre delen av instrumentbrädan nära rattstången.
9

Ta bort paneler längs dörröppningar av fordonet med kåpa borttagningsverktyget. Lyft mattan på vardera sidan av fordonet för att lägga kablar som ska kopplas till den bakre delen av fordonet.
10

Kör nätkabeln (från batteriet) längs förarens sida av fordonet , under mattan, till den bakre lastutrymmet av GM bil, lastbil eller SUV. Lay signalkabeln och sätt på bly (från passagerarsidan foten väl) längs passagerarsidan av bilen.
11

tillbaka mattan och säkra paneler vid dörröppningar för hand. Trycka panelerna på plats kommer att fästa dem på golvet i bilen.
12

Anslut signalkabeln, turn-on bly och elkabeln till subwoofern i den bakre delen av fordonet. Anslut jordledningen (från förstärkaren kabelsats) till subwoofern och sedan med en skruv eller bult i den bakre delen av bilen. Syftet med jordkabeln är att jorda och varje bult ansluten till fordonets ram kommer att fungera bra.
13

Anslut jordkabeln till den negativa batterikabeln inlägget. Dra kabeln på stolpen med en Phillips-skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80936.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.