Hur man installerar en eftermarknad radio i en GMC Yukon

GMC Yukon levereras med en standard stereo däck med en AM /FM-stereo med kassettdäck eller en mycket kompetent CD-växlare med inbyggd satellit radiomottagare, beroende på vilket år fordonet. Yukon ägare som behöver ersätta en felaktig lager däck eller vill uppgradera till en mer kraftfull enhet har många eftermarknaden alternativ. Du kan antingen betala en professionell för att installera det åt dig eller köpa de nödvändiga GM adaptrar och installera den nya huvudenheten själv för en bråkdel av kostnaden. Saker du behöver
Wrench
10 mm hylsnyckel
Faceplate adapter
Kabelstam adapter
GM antenn adapter
Visa fler instruktioner
1 < p> Lyft Yukon huven och lossa bulten på klämman som håller jordkabeln till batteriets minuspol med en skiftnyckel. Lyft kabeln från batteriet och ställ det åt sidan.
2

Ta det övre högra hörnet av huvudfönstret frontpanel och dra bort den från Yukon streck. Arbeta dina händer över ovanpå instrumentbrädan, separera panelen från instrumentbrädan i ytterkanten av instrumentbrädan. Ställ panelen åt sidan.
3

Dra ner båda plast spakarna på vardera sidan av fabriken stereo fästet. Dessa spakar kommer släppa Yukon stereo från sitt fäste. Dra stereo ur instrumentbrädan dockan och koppla stereo ledningarna från baksidan av enheten.
4

Sätt en frontplatta adapter i stereon dockan. Lyft båda spakarna på sidorna av fästet för att låsa in adaptern. Dra stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av Yukon stereo docka på framsidan av instrumentbrädan.
5

Anslut stereo ledningar kontakterna till kabelnätet adaptern leder. Ledningarna ansluts bara ett sätt, och platsen för korrekt anslutning beskrivs i den medföljande selen manuella och /eller som en färg-kod på ledarna själva.
6

Koppla in antennkabeln leda in GM antennkabeln adapter. Sätt i antennkabeln adaptern i FM antenningång på baksidan av den nya stereon. Anslut adaptern ledningsnätet leder till uttagen på baksidan av eftermarknaden stereoanläggning.
7

Skjut stereo till stereo dockan. Skjut in enheten i instrumentbrädan tills den låses på plats inuti frontpanelen adaptern. Placera den viktigaste instrumentbrädan panel på instrumentbrädan. Tryck i ytterkanten av panelen för att snäppa tillbaka den på Yukon instrumentbräda.
8

Byt jordkabel klämman kring den negativa batteripolen. Dra åt skruven på kabelns klämma med skiftnyckel. Stäng GMC huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81989.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.