Hur man installerar på Radio i en 2002 Dodge Ram

Ägare av 2002 Dodge Ram lastbil som befinner sig i behov av en ersättare bilstereo kan dra nytta av möjligheten att avsevärt förbättra sin bilens stereo. Beståndet stereo i '02 Ram var en AM /FM-stereo med single-disc CD-spelare. Replacement stereoapparater är utrustade med möjligheten att ansluta med externa enheter såsom iPod eller MP3-spelare och satellit radiomottagare för en relativt låg kostnad. Välj den radioenhet som passar din budget och audio behov, och installera det själv. Saker du behöver
10-mm skiftnyckel
Trim panel borttagningsverktyg
stjärnskruvmejsel Flighter Dodge eftermarknaden fronten adapter
Visa fler instruktioner
1

Parkera Ram och stänga av motorn. Dra spaken Huvlås under förarsidan av instrumentbrädan.
2

Lyft huven på lastbilen och lossa bulten som håller den negativa batterikabeln. Lyft kabeln från terminalen. Ställ den negativa batterikabeln åt sidan.
3

Bänd instrumentpanelen under rattstången med en kåpa borttagningsverktyg.
4

Ta bort skruven i det nedre högra hörnet av huvudfönstret instrumentbrädan med en stjärnskruvmejsel. Bänd panelen fri från instrumentbrädan med pry verktyget. Ta bort panelen från instrumentbrädan för hand. Panelen kommer fortfarande vara ansluten till instrumentbrädan med kabelanslutningar för klimatkontroll. Låt panelen ansluten och låter den hänga nedanför stereo docka.
5

Ta bort de två skruvarna på vardera sidan av stereon montering docka med en stjärnskruvmejsel.
6

Koppla loss antennkabeln från den högra sidan av beståndet stereons baksida. Dra stereo ledningar kontakterna från baksidan av enheten.
7

Skjut eftermarknaden fronten adaptern på nya radion.
8

Anslut stereo ledningar till uttagen på baksidan av den nya radio och koppla in antennkabeln i uttaget märkt "FM ANT."
9

Skjut in radion i Ram stereo docka tills den snäpper instrumentbrädan dockan.

10

Lyft instrumentpanelen som omger stereon montering på plats och tryck fast mot instrumentbrädan. Sätt tillbaka skruven på panelens nedre högra hörnet med skruvmejseln.
11

Lyft instrumentpanelen under rattstången för att möta undersidan av instrumentbrädan. Tryck ordentligt mot panelen att knäppa den på plats. Återgå till lastbilens batteri.
12

Placera den negativa batterikabeln klämma tillbaka runt den negativa batteripolen. Dra åt skruven på klämman för att fästa kabeln till terminalen. Stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81683.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.