Hur man gör Camoflauge Makeup

Oavsett om det är Halloween, du kommer till en kostym parti eller du är en skicklig jägare, är kamouflage ansiktsmålning lätt att applicera med rätt material. Tillämpa kamouflage smink i ansiktet kan du dölja din hudfärg att smälta in i en vildmark miljö. Detta förbättrar din stealth medan jakt eller avslutar en militär eller djungel kostym. Saker du behöver
svart fettsmink
Hunter grön fettsmink
gulgrön fettsmink
Brown fettsmink
sminksvampar
Visa fler instruktioner
1 < p> Pressa en dime-stora mängd svart fettsmink på en av de svampar makeup applikator.
2

Applicera svart färg över hela framsidan av ansiktet, undvik ögonen och munnen. Ge färgen ungefär två minuter att ställa.
3

Pressa en dime-stora mängd jägaregrönt fettsmink på en annan svamp.
4

Sweep svampen diagonalt över ansiktet, med början vid ena tinningen och slutar vid den motsatta käklinjen. Detta skapar en fläck av grönt som kontrasterar mot den svarta bakgrunden.
5

Applicera ett par fläckar av jägare grönt till olika delar av ansiktet, över det svarta.
6 < p> Pressa en dime-stora mängd gulgrönt fettsmink på en annan svamp. Sopa den över ditt ansikte nära jägaren gröna fläckar.
7

Pressa en dime-stora mängd brunt fettsmink på en annan makeup svamp. Badda bruna på ditt ansikte nära de gul-gröna och jägare gröna fläckar. Gör ett par smeta märken för att blanda ut en del av färgen i olika områden för en texturerad look. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81781.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.