Hur man installerar en stereo i en Honda Accord

Den ständigt populära Honda accord har funnits sedan 1976 och fortsätter att vara en stark säljare idag med generösa innerutrymmen och imponerande tillförlitlighet. Som med de flesta bilar, är beståndet stereon saknar punch om premium sound är ditt mål. Med rätt verktyg och några tips, byta ut den gamla stereon är en eftermiddag projekt som betalar sig med stort ljud. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Flathead skruvmejsel
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner
1

Skriv ned koden radion säkerhet för den ursprungliga stereo och förvara den på ett säkert ställe. Koppla bort den negativa kabeln från bilens batteri.
2

Ta bort mittkonsolen genom att avslöja de två skruvarna under plasten dörren längst ner armstödet. Skjut tillbaka konsolen och ta bort mugghållaren. Ta bort de tre skruvarna på undersidan av mugghållare.
3

Hitta två dolda skruvar bakom shifter trimma och ta bort dem. Dra ut askkoppen av instrumentbrädan och ta bort skruven på baksidan av öppningen.
4

Lyft upp panelen trim som sveper runt radion genom att dra upp från bakom växelspaken. Snäppa loss trim från toppen, där den möter bindestreck och avlägsna hela beklädningsdetalj.
5

Skruva av metallflikarna facket på instrumentbrädan, strax nedanför huvudenheten och dra hela aggregatet Accord stereo ut ur instrumentbrädan. Haka av trådknippet och ställa in radion åt sidan.
6

Anslut den nya huvudenheten genom att ansluta adaptern kablaget till den ursprungliga selen. Snäpp fast adaptern på baksidan av den nya stereon och skjut in enheten i instrumentbrädan.
7

Testa nya stereo huvudenhet för att säkerställa att den fungerar korrekt innan säkra den på plats med metall säkerhet facket . Ersätt alla trim bitar och njuta av den nya, bättre ljud i din Honda Accord.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80448.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.