Hur man installerar en CD-spelare i bilen

En hel del av kostnaden för att lägga till en CD-spelare till din bil är från installationen. Du kan komma runt bekostnad genom att helt enkelt köpa enheten och ta hand om installationen själv. Det tar lite tid och ansträngning, men om du sparar $ 100, kommer det förmodligen att vara värt mödan. Följ dessa steg för att installera en CD-spelare i bilen. Saker du behöver
cd spelare
verktyg
Visa fler instruktioner
1

Köp en CD-spelare som är kompatibel med den redan existerande plats i bilen. Det finns montagesats för vissa modeller, men dessa kan lägga till kostnaden du försöker undvika genom att installera enheten själv.
2

Läs instruktionsboken. Vanligtvis kan du få en god uppfattning om de specifika egenheter för den modell du valt, hur det fungerar och hur man installerar det.
3

Samla dina verktyg. Du kommer sannolikt att behöva avbitare och strippor tråd, en skruvmejsel (vanligen Phillips huvud), och vissa eltejp. Andra verktyg och material (om det behövs) är ofta medföljer enheten. Den negativa /svarta kabeln från bilens batteri
4

Haka. Du vill inte bli chockad, så genom att göra detta kan du ta makten ur bilens elsystem.
5

bort instrumentpanelen och din gamla enhet. Detta kan vanligen göras med bara en skruvmejsel, men när du har problem konsultera instruktionsboken för bilen eller enhet som du tar bort.
6

Kontrollera om ledningarna går in i den gamla enheten en i taget eller genom ett kabelnät. När det är ett kabelnät, kan du använda en annan sele (för din nya enhet) och helt enkelt koppla dem alla i ett skott.
7

Anslut varje tråd för varje högtalare (vardera ska ha en positiv och negativ) en efter en. Anslut marken till en metall-anslutning (förmodligen en skruv) på baksidan av din nya enhet.
8

Anslut strömkablarna till din nya CD-spelaren. De är både röda och din handbok ska ange var de är anslutna till baksidan av CD-spelaren. Koppla ditt bilbatteri
9

tillbaka in och testa din CD-spelare. När det fungerar, skjut in facket och skruva in den ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80386.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.