Hur man installerar en stereo i en 2000 Dodge Durango

De 2000 Dodge Durango kom utrustad med en AM /FM CD-spelare, kan styra en handske-box monterad sex-skivors CD-växlare. Senare utgåvor fanns tillgängliga med MP3-spelare och dvd-navigering enheter. För att ersätta en felaktig lager stereo eller uppgradera fabriken radio, välja en stereo som är kompatibel med Durango för den enklaste installationen. Eftermarknad stereoapparater som är oförenliga i storlek eller ledningar kan installeras med adaptrar. Betala en ljud tekniker för att utföra installationen eller spara pengarna och installera stereo själv. Saker du behöver
10 mm skiftnyckel
kryssmejsel
Kabelstam adapter
Skal adapter
Visa fler instruktioner
1

Lyft huven på Dodge Durango och koppla den negativa batterikabeln från den negativa batterikabeln inlägget. Använd en 10 mm nyckel för att lossa kabelns klämman innan du drar kabeln från batteriets minuspol och vila bort kabeln från batteriet tills installationen är klar.
2

Ta bort de åtta skruvarna runt omkretsen av Durango främsta instrumentpanelen med en Phillips-skruvmejsel. Ta bort den nedre instrumentpanelen på förarsidan av Dodge för att avslöja de två skruvarna på vänster sida av stereo montering dockan trim panel. Ta bort de två skruvarna och lagra dem för ominstallation.
3

bort kåpa som omger stereon montering. Ta bort de två skruvarna på vardera sidan om Dodge Durango s stereo montering docka med en Phillips-skruvmejsel. Dra fabriken stereo från stereo docka.
4

Dra stereo ledningarna från de bakre uttag på aktiemarknaden stereo. Koppla den svarta antennkabeln från den högra sidan av radions baksida.
5

Skjut eftermarknaden stereo fronten adaptern till vakanta stereo montering dockan i Dodge instrumentbräda. Sätt tillbaka skruvarna som anlöper den gamla radion i instrumentpanelen fästet.
6

Anslut Dodge stereo ledningar till ett kabelnät adapter. Anslut stereo ledningar i lämpliga leder på selen och anslut selen leder till motsvarande ledningar på baksidan av den nya stereon.
7

Koppla in antennkabeln i uttaget märkt "FM ANT "på baksidan av den nya stereon.
8

Skjut ny stereo till stereo montering dockan via fronten adaptern. Skjut stereo i dockan tills den snäpper på plats vid fronten adaptern.
9

Byt Dash paneler som döljer stereo montering dockan och skruva in skruvarna runt omkretsen med skruvmejseln. Återgå till batteriet.
10

Placera den negativa batterikabeln klämma tillbaka runt den negativa batteripolen bly inlägget. Dra åt klämman med nyckeln. Stäng Dodge Durango huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81335.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.