Hur du ansluter en Aftermarket Radio till Factory Bose Sound System på en 2001 Deville

Bose stereo i 2001 års Cadillac Deville inkluderar en CD-spelare och AM /FM-mottagare. Även om det är fullt tillräckligt, många bilägare tycker att skräddarsy sina ljudsystem med eftermarknaden enheter för att lägga till fler funktioner eller högre stereoapparater kvalitet. För att byta ut huvudenheten med en eftermarknad radio i ett 2001 Deville, behöver du en adapter kablage specifika för Deville och en Radioinstallationssats att låta den nya radion för att passa. Saker du behöver
Skiftnyckel
stjärnskruvmejsel
kit Radioinstallationssats för 2001 Deville
Kablage adapter för 2001 Deville
Visa fler instruktioner
1

Ta bort kabeln från den negativa polen på batteriet, en skiftnyckel.
2

Förbered huset för att acceptera eftermarknaden radion. Detta hus kommer att innehålla hylsan radioanläggning, en metall anpassning som den nya radion kommer att inrymmas i, och en Radioinstallationssats frontplattan, vilket är den plastbiten formas i stil med den gamla radion för att kompensera för skillnader i storlek med den nya radion. Skjut hylsan radioanläggning genom portalen i Radioinstallationssats frontpanelen tills den främre änden av hylsan är i nivå med plattan. Böj flikarna på sidan av hylsan 90 grader i spåren på baksidan av frontpanelen för att installera fronten på framsidan av installationen ärmen. Skjut installationsaggregat i instrumentbrädan bostäder och foder kablaget och radioantenn kabeln genom portalen för anslutning. Addera 3

Anslut Deville kablaget, som innehåller strömkabeln och ledningar högtalare för stereo, en kabelhärva adapter. Klicka anslutningarna tillsammans. Anslut den andra änden av kablaget adaptern till ledningar som kommer från den vänstra sidan av den nya radion. Klicka anslutningarna ihop.
4

in den tjocka svarta kabeln radioantenn till porten på den vänstra sidan av den bakre delen av den nya radion. Tryck in kabeln så långt det går.
5

Mata ledningarna i installationen buren i instrumentbrädan, följt av den nya radion. Skjut radion tills den klickar på plats. Sätt ihop instrumentpanelen och anslut Deville batteri. Slå på den nya radio och testa funktionerna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82379.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.