Hur man installerar Mustang Radio Connectors

Radio kontaktdon möjliggör eftermarknaden stereoapparater att fungera i en bil. Eftermarknad stereoapparater har typiskt generiska anslutningar medan många specifika bilmodeller har olika ledningar för sina radioapparater. Således radioförbindelser anpassar ledningarna så att stereon kan anslutas. Ford Mustangs har egna radio-anslutningar beroende på årsmodell. När du ansluter radion kontakterna till bilen och den nya stereo, bör du först koppla bort bilbatteriet för att undvika kortslutning i systemet. Saker du behöver Begagnad Ford radio avlägsnande nycklar
Mustang radio anslutningar
Aftermarket
stereo
Visa fler instruktioner
1

Ta bort den gamla stereon för att komma åt ledningarna . Sätt Ford nycklar radio borttagning i skårorna på varje sida av radion. Skjut tangenterna tills de låses på plats. Dra stereo ur instrumentbrädan med tangenterna. Koppla loss kablaget och radion antennkabeln
2

Anslut Mustang kablaget i instrumentpanelen på radio kontakter -. En kabelstam innehåller makt, mark-och högtalarkablar för stereo. Se till att anslutningen är säker genom att ge den ett lätt ryck.
3

Anslut den nya stereon till Mustang radio kontakterna. Skjut anslutningen tills det klickar på plats. Anslut kabeln radioantenn till den utsedda platsen på baksidan av radion.
4

Skjut ledningar och radio-kontakter i instrumentbrädan facket, följt av den nya radion. Återanslut bilbatteriet. Slå på stereon och testa funktioner för att säkerställa alla anslutningar i kablage fungerar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82407.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.