Pioneer Equalizer Installation

I världen av anpassade bilstereo, två punkter i fokus för entusiaster är makt och kontroll. Kraftfull bilstereo kan formas genom att lägga till högtalare och förstärkare samt high-output stereo enheter huvudet. För kontroll, korsningar och equalizers ger störst stöd till den mest kräsne användaren. Den equalizer tillåter ägaren möjlighet att justera utsignalen av fordonet ' s stereo för att skapa ett sound som är skräddarsydd för hennes önskemål. Installera en equalizer (eller EQ) för att skapa en riktigt beställnings klingande systemet bilstereo. Saker du behöver
Skiftnyckel eller tång
lilla mätaren stereokabel
Avbitartång
Kabelskalare
Kabelstam adapter
Patch kablar
Visa fler instruktioner

1

Höja huven på bilen för att komma åt batteriet. Lossa bulten säkrar den negativa batterikabeln till batteriets minuspol med en skiftnyckel eller tång. Flytta kabeln från batteriet tills equalizern har installerats. Flytta till fordonets insida.
2

Klipp en tråd till en längd som kan spänna över avståndet mellan fordonet ' s säkringshållaren och placeringen av utjämnaren. Använd en kabelskalare för att ta bort emaljen i vardera änden av tråden.
3

lokalisera fordonet ' s säkringspanel och placera den avskalade änden av 16-gauge wire in den 12-volts strömkälla. Placeringen och arrangemanget av gruppcentralen varierar mellan fordon. Konsultera din ' s handbok för detaljerna.
4

Dra strömkabeln till platsen för Pioneer equalizer.
5

Anslut strömkabeln till EQ ' s ineffekt.
6

Strip ändarna av jordkabeln. Tråden ska inte vara längre än 18 inches för korrekt jordning. Anslut kabeln till Pioneer ' s mark-ingång och en bult eller skruv i närheten av enheten. Varje skruv eller bult som är direkt ansluten till fordonet ' s ram kommer att fungera som en lämplig jordpunkt.
7

Ta bilen ' s stereo enligt anvisningarna i reparationsinformation manual. Koppla stereo ledningarna från baksidan av enheten. Anslut stereo ledningar till ett kabelnät adapter och anslut ledningarna till lämpliga uttag på baksidan av stereon. Plug patchkablar i ledningsnätet leder och drar kablarna till platsen för EQ.
8

tillbaka stereon i stereo montering dockan av fordonet (se reparationshandbok för instruktioner).

9

Anslut patchkablar till signalen och turn-on bly ingångar på Pioneer equalizer. Återgå till batteriet.
10

Byt ut negativa batterikabeln på negativa batteripolen. Dra kabeln till posten med skiftnyckel eller tång.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81603.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.