Hur Wire en Pioneer DEH-16

Pioneer DEH-16 är en eftermarknad AM /FM-stereo med inbyggd CD-spelare, som kan monteras på alla enkel-och dubbel-DIN stereo montering bryggor. Bilägare som vill ersätta sin fabrik stereo med Pioneer huvudenhet kan få den nya stereon installerad professionellt eller göra det själva. Inhandla nödvändiga adaptrar för just din bil och spara kostnader för arbetskraft kontra en professionell installation. Saker du behöver
Skiftnyckel
Kabelstam adapter
Installation bur
Flat
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Dra spaken Huvlås och flytta till fordonets front. Lossa bulten som håller jordkabeln till batteriets minuspol med en skiftnyckel. Den jordade kabeln är oftast svart och förbinder fordonets chassi med den negativa batteripolen inlägget. Ta bort kabeln från batteriet och vila bort den från batteriet för att undvika chock och /eller kortsluter bilens elsystem under stereo installationen. Flytta tillbaka till fordonets insida.
2

Rådgör med din bilens reparationshandbok för stereo utvisningsförfaranden och ta ut enheten fabriken huvudet. Koppla stereo kablage och antenn kabeln från uttagen på baksidan av fabriken enheten. Ställ in stereon åt sidan.
3

Mata stereo kablage och antenn kabeln genom installationen buren när du skjuter buren in i den lediga stereo docka. Skjut buren i dockan så långt det går. Böj två metallflikarna, bara inne i buren, med en flat skruvmejsel för att fästa den i bilens montage docka.
4

Anslut ledningar fordon stereo-kontakter i kabelnätet adaptern leder. Se adapterns handbok eller följ färgkod på leder själva för vägledning till rätt ledare för anslutning.
5

Sätt ledningsnätet kontakterna Adapterkabel i uttagen på baksidan av Pioneer däck. För in antennkabeln leder in i FM antenningång på nedre högra hörnet på baksidan av enheten. Skjut CD-spelaren i installationen buren tills den låses på plats inne i bilens stereo montering dockan. Återgå till bilens batteri.
6

Placera grundstötningen kabelns klämma tillbaka på batteriets minuspol och dra åt bulten med nyckel. Stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82450.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.