Hur man tar bort en högtalare bil bakifrån

Bilstereo är de mest utnyttjade eftermarknaden alternativ för fordon av alla slag. Det är en ganska lätt uppgift att ta på dig själv om du kan följa instruktioner, ha en grundläggande uppsättning verktyg och lite tålamod. Med de bakre högtalarna ut är en del av processen för att uppgradera dina högtalare bilstereo. Instruktioner
1

Hitta dina bakre högtalare och räkna ut hur man kommer åt dem. Detta beror på märke, modell och kanske till och med det år av ditt fordon. I vissa fordon, måste de nås från stammen medan i andra kan du ta bort dem från insidan av bilen där de är belägna.
2

Ta bort eventuella föremål som kan behöva komma ut till komma det bakre gallret högtalaren innehav. Detta kan innefatta paneler inne i bilen eller beläggningar i bålen. Om du tar bort paneler, bör det poppa ut och tillbaka i ganska lätt, med eventuellt ett par skruvar. Var noga med att inte bryta paneler eller beläggningar. De kan gå sönder lätt (de är bara gjorda av plast) och då skulle du behöva ersätta dem.
3

Hitta de klämmor till de bakre högtalarna och tryck ner dem. Håll ner dem, svänga buren och högtalare ut. Den kommer sedan släppa ner lite. Du kan ta högtalaren direkt ur buren på denna punkt. Eftersom du är kasta talaren, behöver du inte oroa dig för den form det är i, men du kan välja att sälja den.
4

Kolla in högtalaren buren, hålen där ljudet kommer igenom och de andra områden som kommer i kontakt med högtalaren. Du vill se till att dessa områden är alla fria från damm, skador och annat som kan orsaka skada på nya högtalare eller kan orsaka att ljudet inte vara på topp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80430.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.