2007 Mazda 5 Stereo Installation

Mazda 5, Mazda familj riktade minivan fordon, kommer med en fabriksmonterad AM /FM-stereo med single-disc CD-spelare som standard. Alternativ för Mazda 5 har en multi-skivors CD-växlare och en stereo som kan spela MP3-filer från en iPod eller annan MP3-spelare. Mazda ägare som vill ha sina fel stereo ersätts eller uppgraderas med en eftermarknad enhet, har två alternativ. De kan ha sin nya stereo installeras av en professionell bilstereo tekniker, eller de kan installera den nya enheten själva. Saker du behöver
Wrench, 10mm
kryssmejsel
Kabelstam adapter
Skal adapter
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort negativa batterikabeln från Mazda batteriets negativa batteripolen. Kabeln är ansluten till den negativa ledningen medelst en klämma vid slutet av kabeln. Lossa bulten som håller kabeln klämman till den negativa inlägg.
2

Anslut stereo ledningar i Mazdas vakanta stereo montering dockan till ett kabelnät adapter. Anslut kabelstammen adaptern leder till motsvarande ledningar från fordonet.
3

Sätt fronten adaptern i stereo montering dockan. Fronten adapter en enhetlig plattform för att installera eftermarknaden stereo från olika tillverkare.
4

Anslut adaptern ledningsnätet leder till baksidan av eftermarknaden stereo däck. Anslut antennkabeln till uttaget på baksidan av den nya radion.
5

Skjut den nya stereon i utrymmet från fronten adaptern. Skjut radion i öppningen tills ansiktet på stereon är i nivå med trim av fronten adaptern.
6

Byt kåpa som omger stereon montering och skruva i de två skruvarna i botten av panelen strax under vreden klimatkontroll med en Phillips skruvmejsel.
7

Placera mittkonsolen mot botten av stereo instrumentpanelen. Mittkonsolen passar runt växelspaken och sträcker sig ned på golvet av Mazda på förarsidan och passagerarsidan.
8

tillbaka de två skruvarna i botten, fram-mest hörn av centrum konsol panel med skruvmejseln.
9

Byt kåpa som omger växelspaken och knäpp fast den på plats genom att trycka runt omkretsen av panelen.
10

Skruva på växelspaken ratten för hand.
11

Byt negativa klämman batterikabeln runt minuskabeln inlägget av batteriet. Dra åt klämman till posten med en 10 mm nyckel. Stäng huven av Mazda 5.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81234.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.