Hur man installerar Dual XD7500 i en 1979 Nissan 280ZX

Nissan 280zx, tidigare Datsun 280ZX, infördes först 1978 till kritik och tillverkades fram till 1983. Den XD7500 bilstereo med dubbla funktioner en motoriserad face-plate, RCA lågnivåutgångar, oversized LCD display, MP3-spelare anslutningsmöjligheter och 220 watt total effekt. Installera Dual XD7500 stereo i en 1979 Nissan 280zx är en ganska enkel procedur om än inte traditionella. Installationen är inte som de flesta installationer bilstereo eftersom Dual XD7500 inte passar i fabriken stereo öppning 280zx. För att installera XD7500 in i en 1979 280ZX, måste den installeras under instrumentbrädan. Saker du behöver
skiftnyckeln
Skruvmejsel
Klein Tool Review Kopplingsschema
Drill
Borrspetsar
Monteringsfäste
Visa fler instruktioner

1

Koppla bort den negativa batterikabeln från batteriet på 280ZX med en skiftnyckel.
2

Leta upp och ta bort skruvarna som håller fast bezel omgivande fabriken stereo. Skruvarna är placerade i förvaringsutrymmet, framför shifter, på varje sida vid botten och på varje sida av den streckade. Dra bezel bort från fabriken stereo att exponera stereons kablage.
3

Koppla fabriken sele stereo ledningar från fordonets elektriska sele genom att dra isär dem. Klippa kablarna som går till bilens elektriska sele lämnar tillräckligt mycket kabel hänger i selen om du väljer att koppla upp fabriken stereon igen. Omdirigera kablarna till den plats där den dubbla stereo kommer att monteras. Ta bort ¼ tum av plast skyddande beläggning på slutet av varje tråd med en Klein verktyg.
4

Borra hål för under-streck fäste med fästet som mall. Fäst fästet på plats med de medföljande skruvarna och en skruvmejsel.
5

Använd ett kopplingsschema för att identifiera vilka trådar behöver kopplas ihop från Dual stereon till bilens stereo kablar som skars i Steg 3. Koppla samman trådarna genom att vrida blanktrådsändar tillsammans och inslagning i eltejp.
6

Skjut Dual stereo i fästet och fäst på plats med hjälp av de medföljande skruvarna och en skruvmejsel. Anslut den negativa batterikabeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82656.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.