Hur tar jag en Radio Av en Mazda Premacy

Mazda Premacy är en kompakt mini-van som säljs runt om i världen. Den Premacy är mer känd i USA som Mazda 5. Den Premacy infördes 1999 och omgjorda för 2006 års modell. Det är en "värld bil," vilket betyder samma fordon säljs runt om i världen, vilket gör radio borttagning instruktioner universell. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Koppla ditt negativa batterikabeln för innan proceduren.
2

Twist din växelspaksknopp moturs för att lossa den från din konsol shifter. Vredet avlägsnas på samma sätt oavsett om du har en automatisk eller en manuell växellåda.
3

Använd dina händer för att bända upp panelen shifter trim. Panelen är endast fäst med clips och kommer lätt lossnar. När klippen är frikopplade, dra kåpa över shifter och ställ den åt sidan.
4

Ta bort skruven som blir synlig när den kåpa tas bort.
5

Använd dina händer för att dra bort den sida-console beklädnaden (närmast gaspedalen), och sedan ta samma panel på den motsatta sidan av konsolen.
6

Ta bort skruven på varje sida av konsolen. De kommer att bli synliga med side-konsolen bort beklädnaden.
7

Ta konsolen panelen på varje sida och lyft bort den från mittkonsolen och växelreglage.
8

Ta bort de två skruvarna som gjorts synliga med bort konsolen panelen. Skruvarna är på den nedre delen av radion och klimat kontroll gränssnitt.
9

Ta radion och klimatreglering gränssnitt panelen från instrumentbrädan. Koppla bort selen fabriken ledningar och antennkabeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80652.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.