Hur man tar bort en bilstereo

Du kan ta bort din gamla bilstereo och installera en ny med bara några enkla verktyg och lite hårt arbete. Ta bort en bilstereo själv sparar också dig de pengar du annars skulle betala en professionell. Här är hur man gör det. Instruktioner
1

igenom bilens instruktionsbok för att se om den har några tips om att ta bort den nuvarande stereo. Det kan ha ett diagram över ledningarna och det område där stereon är installerad.
2

Koppla bort batteriet för att undvika en elektrisk kortslutning när du arbetar med ledningar.
3

Använd en skruvmejsel för att ta bort skruvarna som håller i din bilstereo. Ta tag i stereon och dra den mot dig för att ta bort den från instrumentbrädan.
4

Få ett par DIN verktyg för att halka på endera sidan av stereon, om stereon ansluter till instrumentbrädan med fjäderklämmor och bultar. Dessa tunna verktyg glider in lätt, lossa klämmorna, och låta stereon att komma ut lätt. Du kan behöva ta bort streck paneler när bultarna håller i stereo. Ta ut bultar och skruvar som håller stereon i, och sedan helt enkelt dra ut den.
5

Titta på trådarna på baksidan av din bilstereo. Du bör se två kablar dragna till stereon. En kabelclipset skyddar stereo från vibrationer och håller kablaget stadigt.
6

Bänd trådarna upp från stereon och lossa dem med en dragande /driver rörelse. Efter att ha arbetat trådarna fram och tillbaka, borde du kunna dra ledningarna rakt ut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80432.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.