Hur man installerar Infinity Reference 850W

The Infinity Reference 850 watt är en åtta tums 4 ohm mobila ljud subwoofer. Denna subwoofer kräver användning av en extern förstärkare. Förstärkaren måste vara betyget 850 watt också, annars både subwoofern och förstärkaren kan skadas. Infinity rekommenderar att deras förstärkare och kapslingar med sina produkter för att få bästa möjliga ljud. Denna subwoofer måste monteras i ett hölje som väl. Flera talare kan monteras i en kapsling. Saker du behöver
Förstärkare
högtalarkablar
Enclosure
Skruvmejsel
Skruvar
Visa fler instruktioner
1

köra två (svart och röd) 16 gauge högtalarkablar till baslåda. Varje låda har en port eller kontakt terminal för att köra högtalarkablarna till.
2

Dra ledningarna genom rutan och ut genom hålet som utsetts till subwoofern.
3

Anslut de två kablarna till de positiva och negativa nätplintarna på subwoofers. Anslut den röda kabeln med den positiva polen och den svarta kabeln med den negativa polen.
4

Montera subwoofern i läge på inneslutningen. Kontrollera läppen av subwoofern är i jämnhöjd med kanterna på hålet.
5

Skruva in subwoofern i inneslutningen. Subwoofern kommer med lämpliga skruvar för att montera den i skåpet. Se till att skruvarna är åtdragna.
6

Ta de andra två ändarna på högtalarkablarna och köra dem till förstärkaren. Leta reda på "Speaker Out" power terminaler på förstärkaren.
7

Anslut den röda kabeln till den positiva högtalaren OUT på förstärkaren. Anslut den svarta kabeln till den negativa högtalaren OUT på förstärkaren.
8

Koppla bort bilens batteri. Detta kommer att bidra till att upprätthålla en säker arbetsmiljö.
9

Placera kapslingen med installerad subwoofer och förstärkare i fordonet. Anslut batteriet. Slå på bilen och testa installationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82642.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.