Hur man installerar en anpassad stereo i en 2004 Ford Taurus

Den 2004 Ford Taurus är utrustad med en rad olika fabriksmonterade stereoapparater inklusive en AM /FM-stereo med in-dash CD-spelare. Valfria enheter inkluderar däck kan spela MP3-filer direkt från huvudenheten eller input från en iPod, iPhone eller annan enhet. Du kan också byta lager för en eftermarknad anpassad enhet. Välj stereo du vill installera i din Taurus och göra det själv för en bråkdel av kostnaden för en professionell installation. Saker du behöver
10mm skiftnyckel Begagnad Ford DIN borttagningsverktygen
5mm uttag och förare
Flat skruvmejsel
Torx T-15 sockel Begagnad Ford stereo monteringssats
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner
1

Dra i spaken Huvlås att öppna Taurus huven och komma åt batteriet. Lossa bulten som binder den negativa klämman batterikabeln till batteriet stolpen. Flytta kabeln från batteriet tills den anpassade stereo har installerats. Flytta till fordonets insida.
2

Vrid de tre vreden klimatkontroll nedanför stereo panelen till vertikalt läge. Dra vreden från panelen. Addera 3

Skjut de två stiften på vardera av Ford DIN demonteringsnycklarna i hålen på endera kanten av Taurus stereo ansikte. Skjut verktygen i hålen tills de låses på plats.
4

Dra verktyg utåt samtidigt som du drar den stereoanläggning från instrumentbrädan stereo docka. Dra stereoanläggning från instrumentbrädan tills du har möjlighet att nå stereo kablar anslutna till baksidan av fabriken stereo. Koppla stereo ledningar kontakter och den svarta antennkabeln från baksidan av enheten.
5

Ta bort de två växlar från baksidan av stereon montering panelen genom att ta bort 5mm skruvbultar med sockeln och förare . Bänd tredje omkopplare (längst till vänster) med en skruvmejsel.
6

Ta bort de två fjäderklämmor (en på varje sida) från den sida av stereo konsolen med Torx-15 uttag och förare.
7

Placera fjäderklämmorna på sidorna av Ford stereo monteringssats fronten. Dra fast de två skruvarna med Torx-fattning och förare.
8

Place de tre omkopplarna på baksidan av den nya kit fronten och skruva i de 5mm bult skruvar på fläkten och temperaturen växlar kontroll. Den tredje omkopplaren fäster på baksidan av satsen utan skruvar.
9

Skjut monteringssats fickan på spåren i frontpanelen.
10

Placera installations hylsan för den anpassade stereo i öppningen på framsidan av fronten kit. Vik in flikarna på hylsan med en skruvmejsel för att fästa hylsan i stereo kit.
11

Anslut kabelnätet adaptern leder till motsvarande uttag på baksidan av den anpassade stereo däck. Anslut den svarta antennkabeln i FM-antenningång på baksidan av det nya däcket.
12

Skjut hela stereo /klimatanläggning grupp i stereo docka av Ford Taurus. Tryck in enheten i instrumentbrädan tills de två fjäderklämmor på sidorna av enheten låses fast i öppningen på instrumentbrädan.
13

Byt vreden klimatkontroll på växlarna under stereo panelen. Återgå till batteriet.
14

Byt negativa klämman batterikabeln runt den negativa batteripolen. Dra kabelns klämma till posten med nyckeln. Stäng Ford Taurus 'hood.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81579.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.