Hur du skapar anpassade-formade Stängsel för system bilstereo

För att ge din bil den typ av ljud som du gillar mest, du ofta måste tänka i rutan. Högtalarna du tänker använda för din egen ljudanläggning ofta kommer i lådor som inte är gjorda för att användas i en bil, så du bör förbereda för att få lite kreativ. Följ några av dessa tips för att skapa din egna högtalare kapslingar. Saker du behöver
sammansatta styrelser
Högtalare
trälim
Måttband
Polymer filler
Skruvmejsel
Saw
1,5-tums eller skruvar

Visa fler instruktioner
1

använder sammansatta träskivor såsom MDF eller high-density spånskiva att göra i rutan för din egen ljudanläggning. Det är mer hållbar än äkta trä och är lätt tillgänglig på byggvaruhus. Köp halv tum till en tum tjocklek för bättre ljud och en tyngre låda.
2

Mät utrymmen i bilen som kommer att hålla varje högtalare. Kom ihåg att placera rutorna på platser där du enkelt kan köra trådarna och gömma dem efter installationen.
3

Klipp din styrelse till storlek, vilket innebär att ungefär en kvarts tum överlappning över högtalaren så att den inte kommer att falla ut ur hålet. Använd trälim och skruvar gips så att du inte knäcka brädan när du lägger sidorna på den.
4

Fyll några öppna ytor med viss polymer filler eftersom ljudet kommer att avdunsta genom otätade utrymmen. Lådan är en viktig del av den totala ljudet i bilens ljudsystem.
5

Placera ett finmaskigt eller riv över högtalaren för att skydda den från sprickbildning. Placera lådan i utrymmet och kör ledningarna innan det ordentligt. Testa ljudanläggningen innan du sätter i de sista skruvarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80421.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.