Hur man byter en Dash högtalare i en 2001 Eclipse

Den fabriksinstallerade center instrumentbräda högtalare i en 2001 Mitsubishi Eclipse var inte utformade för att hantera kraften i beståndet stereo huvudenhet. Högtalare blowouts, identifieras genom sina irriterande vibrationer, är vanliga. En Mitsubishi återförsäljare kan ta ut $ 100 i arbetskraften att byta högtalare, men du kan ersätta det själv för mycket mindre. En ersättare 2-tums diskantelement kostar mindre än $ 25, som i juni 2010. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Replacement mitten streck högtalare
Visa fler instruktioner
1

Ta bort de två skruvarna under mitten av instrumentbrädan med en stjärnskruvmejsel . Lägg skruvarna åt sidan.
2

tag vardera sidan om den centrala instrumentpanelen sektionen och dra ut försiktigt mot dig. Instrumentbrädan hålls på med små metallklämmor. Kontrollera metallclipsen vara kopplad till instrumentbrädan avsnittet. Om klippen faller av, trycka dem på instrumentbrädan.
3

Håll avsnittet center löpning och strömkabeln kopplas bort genom att trycka på låsknappen stiften på kopplingen. Placera sektionen mitten streck åt sidan.
4

Dra försiktigt upp på mitten streck sektionen ovanför klockan. Detta avsnitt är också hålls på plats av metallklämmor. Se till att inte tappa några klipp.
5

Koppla högtalaren genom att ta bort de två skruvarna med en stjärnskruvmejsel. Dra ledningsnätet genom att trycka på låsknappen stiften på ledningar koppel. Dra högtalaren bort från instrumentbrädan.
6

Placera ersättare högtalaren på plats. Anslut högtalarkabeln vid kopplare genom att trycka de två ändarna tillsammans. Kopplingen kommer att låsa de två trådar tillsammans.
7

Fäst högtalaren på fordonet genom att dra åt de två skruvarna med en stjärnskruvmejsel.
8

Byt instrumentpanelen paneler med ändra ordningen i steg 4 till 1.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81522.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.