Hur man installerar subwoofers i en bil

De flesta biltillverkare ingår inte subwoofers med fabriken stereo. Processen för att installera dem kan vara komplicerat, så undvik krångel genom att köpa en prefabricerad låda låda utrustad med subwoofers. Se till att du får rätt kunskap samt verktyg, så din installation är en framgång, eftersom en felaktig installation kan orsaka skador på ditt fordon. Saker du behöver
Fyra-kanals förstärkare
Subwoofer box med subs
Tillverkare Rekommenderat kablage
Phillips Skruvmejslar
Bilstereo Wires
Spray Lim
Rollers
subwooferhöljet
Konsoler
Variabel hastighet borrar
Blow torktumlare eller värmepistol
Bil Subwoofers Stereo
Visa fler instruktioner
1

Konfigurera högtalarnas uppkopplingar på din fyra-kanals förstärkare så att de främre och bakre högtalarna redan i systemet använder de 2 främre kanalerna på förstärkaren. De främre kanaler i förstärkaren bör ha ett högpass delningsfilter att arbeta dessa högtalare.
2

Bridge de bakre kanalerna i förstärkaren till mono så att förstärkaren kommer att leverera dubbla effekten. Instruktionerna som medföljde förstärkaren kommer att visa dig hur man gör detta.
3

Wire de två subwoofers till förstärkare med 12-gauge högtalarkabel (om inte annat anges av instrutions). Den bakre kanalen på förstärkaren bör ha en lågpassdelningsfilter.
4

test för att se vad det bästa crossover punkten är för subwoofers.
5 p Det rekommenderas att använda metall L-fästen att spänna inneslutningen. Fäst lådan på golvet, en vägg eller akterdäck. Var noga med att placera silikon runt fästet så att luft inte kommer att läcka ur lådan. Obs:. Om din reservdäck ligger i bagageutrymmet (vilket är vanligt på de flesta fordon), kan du hoppa över detta steg

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80379.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.