Hur man bygger en 12-tums baselement Box

Subwoofer - högtalare avsedd för återgivning av de mycket låga "sub bas" frekvenser i inspelad musik - kan vara ganska dyr. Slösa bort dina pengar för att köpa en egen låda för dem kan vara ett dåligt val. Processen att skapa din egen öppen botten woofer box är ganska enkel och kräver endast grundläggande verktyg och material. Saker du behöver
5 skivor av plywood
Yardstick
Pencil
Geringssåg
Träskruv
Borrmaskin
trälim
Lågskuren mattor

Visa fler instruktioner
1

Använd en linjal eller måttstock för att spåra kvadratmeter block på vardera av de skivor av plywood. Kontrollera att alla hörn på den spårade lådor är så jämn och fyrkantiga som möjligt.
2

Klipp ut varje av de fem rutorna på de skivor av plywood med en geringssåg. Arbeta långsamt för att få de nedskärningar som rak och jämn som möjligt.
3

Lägg din subwoofer på den del du vill använda som framsidan av lådan. Spåra konturerna av woofer omkrets på pjäsen. Använd sedan geringssåg att klippa kontur ungefär en tum innanför linjerna du spåras. Detta kommer att göra för en plats att hysa bashögtalaren.
4

Linje kanterna på alla bitar med trälim, och tryck försiktigt ihop dem. Skapa en öppen botten box, med subwoofer spåret framför. Sedan, säkra dem helt genom att ansluta dem med träskruv. Var noga med att använda en träskruv ungefär var fyra inches.
5

Cut mattor för att passa de olika ytorna på lådan med hjälp av sax eller tunga sax. Använd sedan trälim gång att sprida sig över ansiktet av boxen och säkra mattor till boxen ansikte. Låt limmet torka i flera timmar innan du fortsätter.
6

Skjut din subwoofer till sin bostad hålet på framsidan av lådan. Placera träskruvar inom sina monteringshål, säkra den så hårt som möjligt till boxen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80570.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.