Hur man installerar en eftermarknad huvudenhet

Fordonsägare kan hitta behovet av att ersätta en felaktig enhet bilstereo eller väljer att uppgradera sina stereo ljudsystem med en eftermarknad huvudenhet. Välj stereo som passar dina stereo behov och budget. Du kan välja att få nya däck installeras av en professionell bilstereo tekniker, eller så kan du få de nödvändiga adaptrar och göra jobbet själv. Saker du behöver
Wrench
Skruvmejslar
Trim panel borttagningsverktyg
Installation krage
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner
1

Lyft bilens huv och använda din nyckel (moturs) för att lossa muttern som håller fast kabeln till bilens minuspol. Kabeln fungerar som fordonets elektriska jord. Koppla loss den för att undvika kortslutning i elsystemet. Flytta till fordonets insida.
2

bort instrumentbrädan paneler som döljer stereo och stereo fäste. Konsultera manualen reparationsinformation för förfaranden som är specifika för ditt fordon. Ta bort de skruvar som håller fast stereon i hållaren. Addera 3

Skjut stereo från stereo docka. Koppla stereo ledningarna och antennkablarna från baksidan av enheten.
4

Sätt eftermarknaden huvudenhetens installation krage i det tomma stereo docka. Dra stereo ledningar och antennkablarna från baksidan av dockan på framsidan av instrumentbrädan. Vik metallflikarna inuti installationen kragen utåt med en skruvmejsel för att fästa den i dockan.
5

Anslut stereo ledningar i kabelnätet adaptern leder. Anslut ledningsnätet kontakterna Adapterkabel till uttagen på baksidan av den nya huvudenheten. För in antennkabeln leder till FM /AM-antenningång.
6

Skjut in enheten i installationen kragen tills den låses instrumentpanelen stereo docka. Byt instrumentbrädan panel enligt anvisningarna i reparationshandboken. Flytta tillbaka till batteriet.
7

Byt batteri kabeln till den negativa batteripolen inlägget. Dra åt bulten med nyckel och stäng bilens huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82316.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.