Hur man installerar JL CleanSweep

Den JL CleanSweep är en digital ljudprocessor som gränssnitt en OEM-tillverkare system fordon ljud till eftermarknad högtalare och förstärkare. Installera en JL CleanSweep slipper du det är svårt att ta bort och ersätta en fabrik ljudsystem i skräddarsydda mått instrumentbrädan bostäder. Den JL CleanSweep justerar ljudet från fabriken systemet snarare än att modifiera den elektroniska styrenheten. I detta avseende är CleanSweep bärbara från en bil till en annan och inte beroende av en specifik bil gör. Saker du behöver
Audio anslutningskablar
Förstärkare
Auxiliary ljudenhet
Visa fler instruktioner
1

Pop huven och koppla bort den negativa kabeln från batteriet för att undvika elektriska skador under JL CleanSweep installationen. Sätt multiwired kabel elanslutning till strömkontakten uttaget på JL CleanSweep enheten.
2

Anslut den gula ledningen på strömkontakten kabeln via en 1-amp säkring till den positiva polen på bilbatteriet . Anslut den svarta kabeln via grundstötning på chassit till den neutrala polen på bilbatteriet. Anslut den röda kabeln till tändningen. Anslut den blå tråden till den avlägsna ut för förstärkaren.
3

Anslut audio-kablar från vänster och höger främre och bakre uttag utgång till sina respektive uttag på din förstärkare.

4

in multiwired OEM kabel ingång till OEM-ingången på JL CleanSweep enheten. Anslut den svarta och vita ledningarna till vänster kanal på förstärkaren. Anslut den grå och svarta kablarna till höger kanal. Anslut de gröna och svarta kablarna till den vänstra bakre kanalen. Anslut de lila och svarta kablarna till den högra bakre förstärkaren kanal.
5

in en ljud-signalkabel till vänster och höger extra ingångar, och koppla ihop två kontakter till en extra AUX-enhet för att länka den i JL CleanSweep systemet.
6

Inset de två trådbundna ledar kabel volymkontroll i kontrollen kontakten på JL CleanSweep enheten. Anslut LED tråden till källan LED-indikator. Anslut den andra kabeln till den medföljande Master volymkontroll ratten.
7

Montera JL CleanSweep enhet inom det inre av fordon med hjälp av de medföljande skruvarna. Montera ratten volymkontroll och LED på en lättillgänglig plats för dig att se och använda. Anslut den negativa kabeln till bilens batteri.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82544.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.