Hur man installerar en stereo i en Subaru Outback

Subaru Outback har funnits tillräckligt länge för att många ägare är att finna fabriken stereon har slutat fungera eller saknar punch det en gång hade. Byta stereo i en Subaru Outback ger bättre ljudkvalitet och ytterligare funktioner. Byta ut enheten fabriken huvudet kräver grundläggande verktyg och cirka en timme. Saker du behöver
Skruvmejslar
Kabelstam adapter
Subaru Radiomonteringssats
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa batteripolen och att den kan 't Rör några metalldelar. Placera shifter in "D" och dra åt parkeringsbromsen.
2

Bänd trim från hela shifter, med början i nederkant och arbeta mot instrumentbrädan. När det är gratis, skjut den över shifter och ställ den åt sidan.
3

Lokalisera och ta bort de två skruvarna som håller koppen på plats och dra ut den. Dra ut askkoppen av instrumentbrädan och ta bort de tre skruvarna, en på baksidan och två på toppen.
4

få grepp om den nedre hörnet av trim omger Subaru Outback stereo och tillämpa tryck tills clipsen lossnar. Leta upp och ta bort de fyra skruvar som håller radion på plats.
5

Dra ut radion i instrumentpanelen och lossa kablarna från baksidan av huvudenheten. Anslut adaptern ledningsnätet till den ursprungliga selen och låt den hänga från instrumentbrädan.
6

Fäst den nya stereon till Subaru Radiomonteringssats och plugg kabelnätet adapter och antenn kabeln till baksidan av stereon. Skjut hela enheten i instrumentbrädan och koppla den negativa batterikabeln.
7

Slå stereon på och testa högtalarna och kontroller för att säkerställa att de fungerar korrekt. Säkra stereon i instrumentpanelen med de ursprungliga fyra skruvarna och byt trim, askkopp och lagring cup.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80484.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.