Hur man installerar en eftermarknad Subwoofer

Om du bara inte kan få tillräckligt med bas, kan du vill köpa och installera en eftermarknaden subwoofer i bilen så att du kan spåret medan du flyttar. En subwoofer är en ljudanläggning tillbehör som styr basfrekvenserna, och med några grundläggande elektronik kunskaper, kan du installera en själv med bara lite tid och arbete. Saker du behöver
Inline-omvandlare (kan behövas) katalog Förstärkare bruksanvisning
Subwoofer bruksanvisning
Avbitare
Copper högtalarkabeln
Skruvmejsel
Visa mer Instruktioner
1

Hitta 12-volts strömkabeln på eftermarknaden subwoofer. Vanligtvis är det röd färg, och det är ofta den längsta och mest framstående ledare, även om det kan vara allt från 0 gauge till 8 gauge.
2

Kör strömkabeln från förstärkaren till batteriet, via brandväggen, men inte ansluta den till batteriet. Om du inte hittar brandväggen hålet, titta på nedre högra sidan av subwoofer, där det vanligtvis finns.
3

Hitta en metall marken nära förstärkaren enheten. Om du ska installera eftermarknaden bashögtalare i bagaget, kan du använda en av de upphängningsbultarna.
4

Ta bort CD-spelaren och titta på baksidan av den för att hitta en remotekabel, vilket är ofta blå med vita ränder.
5

Hitta den medföljande remotekabel som medföljde eftermarknaden subwoofer. Skarva den till remotekabel på baksidan av CD-spelaren, och köra dem tillbaka genom bilens instrumentbräda och tillbaka mot förstärkaren enheten. Stanna längs dörren sylt.
6

Titta på baksidan av din CD-spelare för pluggar som läser "Subwoofer Output." Vanligtvis finns det en röd och en vit kontakt för subwoofer-utgång, och du behöver bara ansluta de medföljande kablarna till uttaget av lämplig färg. Om du inte har pluggar subwoofer outlet, måste du ansluta en inline-omvandlare till både CD-spelaren och subwoofern.
7

Använd koppar högtalarkabel att länka din subwoofer till din förstärkare. Här är det viktigt att du vet impedansen hos både subwoofer och förstärkare, eftersom du måste matcha ihop dem. Ägarens guider till subwoofern och förstärkaren kommer att lista impedansvärdena, och de kommer att ge ett diagram som visar hur du får dem att matcha.
8

Lägg en säkring till den 12-volts strömkabeln dig sprang till batteriet. Fäst strömkabeln till motorrummet, inte mer än 2 meter bort från själva batteriet. Din strömkabeln har två sidor, skär ett så att det kan bara nå säkringen. Anslut den, skarvning den andra sidan av kabeln till säkringshållaren s motsatta sidan.
9

Anslut din tråd subwoofer ström till ditt bilbatteri.
10

Anslut bilens batterikabeln till ditt ljudsystem förstärkare.
11

Rock out!

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80423.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.